Fillari 3/2017

Vertailussa 9 noin 2 700 euron maantiepyörää
Koeajossa:
• Specialized S-Works Enduro Öhlinsin iskareilla
• Kevyt kotimainen XC-täysjousto Croc Fully 29

Gilbert ja van Avermaet kevätklassikkojen kunku
Slovenia– maastopyöräilyn tuntematon Mekka
Näin vaihdat ketjut tai korjaat ne tien päällä
 


Lähimmän Fillari-lehden irtonumeroiden myyntipisteen voit tarkistaa Lehtipisteen palvelusta

Edelliset numerot saatavilla kätevästi digilehtinä
Pyöräilyviikolla ilmainen brunssi ja Toritreffeillä esillä pyörien kirjo
Vaasan pyöräilyviikolla tarjotaan suosittu ilmainen brunssi pyöräilijöille tiistaiaamuna 9.5. Tämän vuoden uutuutena järjestetään samana päivänä lounasaikaan toritapahtuma, jossa on mahdollisuus tutustua erilaisiin pyöriin ja pyöräilyvälineisiin.
Valtakunnallista Pyöräilyviikkoa vietetään 6.-14.5.2017 teemalla "Pyörällä kulkee kaikki!". Teemassa painotetaan esimerkiksi tavaroiden ja lasten pyörällä kuljettamisen hyviä ratkaisuja ja käytäntöjä, kuten laatikkopyöriä ja satulalaukkuja. Pyöräilyviikon ideana on innostaa kaikkia kulkemaan pyörällä.

Tässä pyöräilyviikon ohjelmaa Vaasassa:
Ilmainen brunssi pyöräilijöille tiistaina 9.5. kello 7.30-9.00
Brunssia (kahvia, mehua, sämpylää, tomaattia) tarjoillaan kuudessa paikassa: Palosaaren sillan kupeessa, hautausmaan suoralla, entisellä linja-autoasemalla, Elisa stadionia vastapäätä, Vaasan kirkon puistossa sekä Vähäkyrö-talon edessä. Tarjoilemme kahvia ja purtavaa yhdeksään asti tai niin kauan kuin tarjottavaa riittää. Brunssin suojelijana...
 
Lue lisää
Antti-Jussi Juntunen viides Puolassa
Antti-Jussi Juntunen hienosti viides UCI 2.1 La Coupe du President de la Ville de Grudziadz kilpailun toisella etapilla Puolassa.

Antti-Jussi Juntunen oli sijoittui hienosti viidenneksi päivän 87,6km etapilla.
AJ oli mukana vajaa 40 km ennen maalia alkaneessa 10 miehen irtiotto ryhmässä.  Tästä ryhmästä irtautui lopussa Puolan maajoukkueen Filip Maciejuk, joka ajoi voittoon selvällä erolla loppua ryhmää.

Julius Taskinen ja Otto Kolehmainen jatkoivat tasaista ajoa ja tulivat maaliin pääjoukossa. Myös Jonathan Sundfors ajoi maaliin, mutta valitettavasti Robin Bergman kilpailu päättyi tänään keskeytykseen.

AJ:n sijoitus parani myös yhteistuloksissa sijoituksen ollessa nyt viides. Pistekilpailussa AJ:n sijoitus on...
SPU:n tiedote 1.5.2017
Lue lisää
Sasu Halmeelta loistoajo Norjassa
Maastopyöräilijä Sasu Halme ajo neljänneksi  C1-tasoisessa Fiskumrittet XCO:ssa Norjassa. Nuorukainen oli erittäin tyytyväinen, vaikka kolmossijakin oli käden ulottuvilla. Kaikki meni nappiin kalustovalintaa myöten.
-Tänään ajoin urani ehkä yhden kovimmista suorituksistani. Täysjoustopyörä oli nappivalinta haastavalle ja mutaiselle radalle, ja onnistuinkin nostamaan sijoitustani läpi kisan. Kolmas sija jäi todella lähelle, mutta kisakausihan on vasta alussa ja ensi viikolla jatkan kisaamista monipäiväisessä tapahtumassa...

SPU:n tiedote 30.4.2017
 
Lue lisää
Lepistö Luxemburgin etapeilla kuudes
Luxemburgissa ajettava Festival Elsy Jacobs (UCI 2.1) jatkui tänään 111 km raskaalla päätösetapilla. Pääjoukko repesi jälleen runsaan kolmenkymmenen ajajan kokoiseksi matkan aikana, joka ratkaisi sijoitukset loppukirissä. Lotta Lepistön Cervelo-Biglan tavoite saada johtajan paita takaisin ei onnistunut, vaan Asheigh-Moolman Pasio oli lopputuloksissa kolmas. Lepistö ajoi tallikaverilleen ja avasi kirin jo 500 metriä ennen maalia, mutta Moolman-Pasio kadotti peesin ennen loppua.
-Pieleen meni. Avasin kirin ja Ashleigh oli mukana, mutta kun vedin 150 m ennen maalia sivuun, ei hän ollutkaan siellä enää. Oli aika hektistä ja pientä hässäkkää lopussa. Yritettiin matkan aikana hajottaa...
 
SPU:n tiedote 30.4.2017
 
Lue lisää
Kalpalinna DH 30.4.2017

Miehet ELITE

1 70 Anssi Koskinen RR 31,90 30,69 
2 97 Petteri Leivo HHCMB 31,04 31,10 
3 2 Visa Linnala KAF 31,91 32,05 
4 10 Eero Saarela RR 32,54 35,55 
5 72Jonne Mäkelä DHT 39,59 41,11 
6 24 Tuomo Kivekäs DHT 47,58 46,10 
7 66 Olli Majalahti DHT 41,76 53,84 
8 33 Saki Salomäki Sladi 55,55 1.02,64 
Lue lisää
Lieto XCO 30.4.2017
M12 2 kierrosta 2x3,4 km = 6,8 km
1 101 Elias Hämäläinen HyPy/Croc Sports 32.26 
2 102 Nuutti Toivonen KorsKa 33.39 
3 107 Mico Tuominen TVC 34.13 
4 103 Viljami Jalonen KorsKa 36.07 
5 105 Genrih Kireev KorsKa 44.55 
6 104 Eetu Skogster KorsKa 47.18 
7 106 Ivar Källberg Kraft DNS 
Lue lisää
Lepistö Luxemburgissa kuudes
Eilen prologilla käynnistynyt Festival Elsy Jacobs (UCI 2.1) jatkui tänään 98km mittaisella ensimmäisellä etapilla. Lotta Lepistön Cervelo Bigla -joukkueen Ashleigh Moolman-Pasio starttasi etapille prologivoiton jälkeen keltaisessa johtajan paidassa. Joukkueen taktiikkana oli luonnollisesti puolustaa Moolman-Pasion johtoasemaa.

Kaikki prologin kärkinimet sisältänyt reilun 30 naisen kärkiryhmä karkasi muilta hieman ennen etapin puoliväliä. Lepistön joukkueen taktiikka ei kuitenkaan onnistunut aivan täydellisesti, ja ratkottaessa paremmuutta etapin erittäin teknisillä loppuvaiheilla, voittoon kiri prologin kolmonen, kotimaisemissaan ajanut Luxemburgin Christine Majerus. Moolman-Pasio ajoi kolmanneksi, mutta Majerus siirtyi voitollaan bonussekuntien turvin etappikisan johtoon. Lepistö kiri lopulta etapin kuudenneksi.

-Jalat tuntuivat ihan hyviltä, mutta kiri...
 
SPU:n tiedote 29.4.2017
 
Lue lisää
Matti Manninen pisteille Tanskassa
Matti Manninen kilpailee viikonloppuna norjalaisjoukkueensa Team Fixit.non mukana Tanskassa. Perjantainen UCI 1.2 -kategorian GP Himmerland Rundt toi Manniselle kauden toistaiseksi parhaan suorituksen ja 10. sijan. Sijoituksesta porilainen kuittasi tililleen kolme tärkeää UCI pistettä, joilla lunastetaan paikkoja MM kilpailuihin. Mannisen joukkuekaveri Ken-Levi Eikeland ajoi koko päivän irtioton jälkeen sijalle 5.

-Alkukauden loukkaantumisten ja sairastelujen jälkeen kunto alkaa olla pikkuhiljaa parempi...
 
SPU:n tiedote 29.4.2017
 
Lue lisää
Lepistö Luxemburgin prologilla kahdeksas
Lotta Lepistö aloitti Luxemburgin etappiajot kahdeksannella sijalla. Hän jäi nopeimmalle, tallikaveri Ashley-Moolman Pasiolle kahdeksan sekuntia. 2,8 kilometrin prologi ajettiin kapealla ja mutkaisella reitillä.
Lepistö ei ollut kuitenkaan tyytyväinen ajamiseensa. Häntä pidetään yhtenä rämäpäisimmistä...
 
SPU:n tiedote 28.4.2017
 
Lue lisää
Maastopyöräily valloittaa metsät ja mielet
Maastopyöräilystä on tullut koko kansan ulkoilulaji. Suomen Latu järjestää maastopyöräilykiertueen 15 paikkakunnalla.
”Maastopyöräily lepuuttaa mieltä ja virkistää, mutta samanaikaisesti se on tehokasta kuntoilua koko keholle. Fillarointi metsän siimeksessä – yksin tai yhdessä – antaa iloa elämään ja energiaa arkeen”, hehkuttaa maastopyöräilyn lajivastaava Tiina Riikonen Suomen Ladusta.
Luontoympäristössä pyöräily sopii erityisen hyvin Suomen olosuhteisiin.
”Jokaisella on metsä vieressä tai ainakin pyöräilymatkan päässä kotoa. Jokamiehenoikeuksien ansiosta metsät ovat täynnä polkuja ja toisaalta maastojen korkeuserotkin ovat meillä inhimillisiä”, summailee Riikonen.
Lajin suosion nousu näkyy nyt metsäpolkujen lisäksi myös pyöräkaupoissa ja monenlaisissa maastopyöräilytapahtumissa. Ympärivuotisen lajin harrastajamäärä on kasvanut viime... 
 
Suomen Latu 28.4.2017
 
Lue lisää

Sivu 10 / 105:staEnsimmäinen   Edellinen   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Seuraava   Viimeinen   
PageChameleon
Theme
JALKI.FI - UUDET REITIT
TORIN UUDET ILMOITUKSET
FACEBOOK

FOORUMIN UUDET AIHEET