Fillari 6/2018


Koeajossa
krossareita, seikkailufillareita ja hiekkatiemaantiepyöriä
 
Ajetut
-Trek Full Stache 8.0 – 29+ -renkainen täysjousto
- Open U.P. Classic ja Fox Float 32 Step-Cast AX
- Canyon Lux CF SL 7.0 Race
- Haibike XDURO Nduro 10.0
 
Oikea ravinto pyöräilijän polulla pitää!
 
Aki Färm – maastopyöräilyn monitaituri
 


Lähimmän Fillari-lehden irtonumeroiden myyntipisteen voit tarkistaa Lehtipisteen palvelusta

Edelliset numerot saatavilla kätevästi digilehtinä
Pyöräilyn ja kävelyn tärkeimpiin kohteisiin valtion tukea
Hallitus esittää valtion 2. lisätalousarviossa uutta 3,5 miljoonaan euron määrärahaa kävelyn ja pyöräilyn edistämiseen. Esitys toteuttaa huhtikuussa tehtyä valtioneuvoston periaatepäätöstä kävelyn ja pyöräilyn edistämisestä sekä siihen liittyvää valtakunnallista edistämisohjelmaa.
 
Kävely ja pyöräily ovat yleensä houkuttelevimpia vaihtoehtoja lyhyillä matkoilla, joita tehdään paljon kaupunkien ja kuntien keskustoissa. Uusi määräraha mahdollistaa valtion investointituen, joka kohdistuu pyöräliikenteen ja kävelyn olosuhteisiin kuntien katuverkolla.
 
Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun valtio tukee kuntien pyöräilyn ja kävelyn investointeja.
 
- Ehdotus on historiallisen hyvä ja tärkeä uusi avaus suomalaisessa liikennepolitiikassa. Määräraha on erityisen tervetullut myös siksi, että kunnat ovat olleet valtiota huomattavasti...

Pyöräliitto ry
 
Lue lisää
Bianchi-cup MTB 30.9.2018 Nummela
1 47 Mikael Turunen Miehet Y 45.20
2 100 Samuli Visuri Miehet Y 45.20
3 11 Mikko Sakala Miehet Y 45.20
4 81 Igor Turko Miehet Y 49.31
5 69 Joona Kllemmola Miehet Y 49.39
Lue lisää
Kilpapyöräilijälupaus Antti-Jussi Juntunen Turun Urheiluliiton paitaan
 
 
Tämän vuoden U23-luokan SM hopeamitalisti ja Suomea ikäluokan EM-kilpailuissa edustanut Antti-Jussi Juntunen (19) siirtyy kaudesta 2019 alkaen Turun Urheiluliiton sopimusjoukkueen riveihin.
 
Ranskalaisessa Team Remy Meder Hagenau tiimissä kaudella 2018 ajanut Juntunen on nuoresta iästään huolimatta kokenut ja monipuolinen pyöräilijä. Juntunen on ajanut hyvää kansainvälistä kilpailuohjelmaa kolmen vuoden ajan ja ollut muun muassa mukana Kansainvälisen Pyöräilyunionin UCI:n kehitysjoukkueessa kaudella 2017.
 
”Antti-Jussi on profiililtaan juuri sellainen nuori ajaja, joita haluamme nähdä Turun Urheiluliiton paidassa jatkossa. Voittajatyypin ajajana hänelle sopii aktiivinen ja yritteliäs ajaminen, johon...
 
Turun Urheiluliitto 8.10.2018
 
Lue lisää
Turun Urheiluliitto pyöräily ja Huntteri Oy yhteistyöhön
 
 
Felt pyörien turkulainen maahantuoja Huntteri Oy ja Turun Urheiluliitto pyöräily ovat tehneet yhteistyösopimuksen, joka tarjoaa Turun Urheiluliiton Elite-joukkueen pyöräilijöille käyttöön ensimmäisenä joukkueena Suomessa levyjarrulliset maantiepyörät.

Turun Urheiluliiton Elite-joukkueen pyöräilijät tulevat jatkossa ajamaan Feltin hiilikuituisella FR3-mallin pyörällä, joka on nykysuuntauksen mukaisesti varustettu levyjarruin.

”Viime vuodet olemme rakentaneet rauhassa pyöräilytoimintaa kestävän pohjan päälle. On todella hienoa, että toimintamme kehittyminen on huomattu myös seuran ulkopuolella. Yhteistyö...
 
Lue lisää
Pyöräliiton puheenjohtajaksi Janne Takala
Valtakunnallinen pyöräilynedistämisjärjestö Pyöräliitto on valinnut uudeksi puheenjohtajakseen Janne Takalan Helsingistä. Hän on IT-alalla työskentelevä diplomi-insinööri, joka on toiminut aktiivisesti Tampereen ja Helsingin polkupyöräilijöissä sekä Pyöräliiton hallituksessa. Takala aloittaa luottamustehtävässä vuoden 2019 alussa, johon saakka liiton puheenjohtajan toimii Otso Kivekäs.
 
“Ensi vuonna tärkeimmät asiat ovat eduskuntavaalit ja niiden pohjalta syntyvä hallitusohjelma. Kävelyn ja pyöräilyn edistämisohjelma pitää saada nopeasti käyntiin ja sille pitää turvata riittävä rahoitus hallitusneuvotteluissa. Helsingin kaupunkipyöräjärjestelmä on maailman...

Pyöräliitto 3.10.2018
 
Lue lisää
Suomalaiset nuoret lupaukset kv-tiimeihin kaudelle 2019
Luxemburgilaisen SAF Zéisseng -pyöräilyseuran Andy Schleckin naistiimi uutisoi U23-ikäisten suomalaisen Viivi Puskalan ja tsekkiläisen Hana Hermanovskan valinnasta tiimiinsä ensi kaudelle. Andy Schleck Cycles Women Project on naiskilpapyöräilyn kehittämiseen keskittynyt projekti. Kaudella 2019 projektin tavoitteena on luoda Kehitystiimi (U23 Development Team), joka kilpailee UCI naisten elite kilpailusarjaa. SAF Zéisseng -seuran nettisivut täällä.

Suomessa Cycle Club Helsingin CCH Racing Women- tiimiä edustava ja Jarmo Sorsan valmentama urheilija, Viivi Puskala, kommentoi iloisena valintauutistaan:
-Tiimi pyysi minut yhdelle kisareissulle vierailevaksi ajajaksi jo keväällä, kun törmäsimme...

Suomen Pyöräily 3.10.2018
 
Lue lisää
TWD-Länkenin Sauli Pietikäinen siirtyy Ranskaan AC Bisontineen
Tämän vuoden U23 –luokan maantiepyöräilyn tuplamestari, TWD-Länkenin Sauli Pietikäinen (22) siirtyy Ranskaan. Hän tulee ajamaan ensi kaudella Besançonissa AC Bisontine –amatöörijoukkueessa. Joukkue on sama, jossa juuri MM-pronssia ajanut seurakaveri Jaakko Hänninen ajoi kaudella 2017.
 
Sauli Pietikäinen, joka kilpaili vuoteen 2016 asti pyöräsuunnistuksessa voittaen siinä MM- ja EM-mitaleita, on kehittynyt isoin askelin maantiepyöräilijänä. Hän voitti kesäkuussa SM-kilpailuissa U23 –luokan aika-ajon sekä maantieajon. Lisäksi hän otti hopeaa maantieajossa miesten luokassa. Elokuussa hän ajoi hyvin Baltic Chain Tour –etappiajon sijoittuen siinä kokonaiskilpailun 10:nneksi ja nuorten kilpailun...
 
TWD-Länkenin lehdistötiedote 2.10.2018
 
Lue lisää
Team Rynkeby – God Morgon lahjoitti 886 372 euroa syöpään sairastuneiden lasten hyväksi
Team Rynkeby – God Morgon Finland ylitti jälleen vuosittaisen lahjoitussummansa ja lahjoitti kauden aikana keräämänsä  886 372 euroa syöpään sairastuneiden lasten ja nuorten hyväksi.
 
Team Rynkeby – God Morgon Finlandin kuudes toimintakausi päättyi lauantaina 29.9. upeissa tunnelmissa Suomen Turussa järjestetyssä gaalassa! Lähes vuoden kestänyt varainhankinta päättyi ennätyslukemiin. Team Rynkeby – God Morgon lahjoitti yhteensä 886 372 euroa Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle sekä Sylva ry:lle. Vuodesta 2013 Team Rynkeby – God Morgon -joukkueen...
 
Lue lisää
Sopanen ylivoimaiseen voittoon Prahassa
Parapyöräilyn maailmancupin kokonaiskilpailun voittanut Harri Sopanen osoitti kovan vireen jatkuvan. Sopanen voitti Prahassa ajetun C1-tason maantiekilpailun tänään lauantaina.
 
Sopanen otti käsipyörien MH1-luokan kisan haltuunsa heti ensimmäisten kilometrien jälkeen ja ajoi ylivoimaiseen voittoon ennen isäntämaan Patrik Jahodaa. Kolmanneksi ajoi Itävallan Daniel Hofer.
Sopanen itse kuvaili kilpailun olevan mielenkiintoinen ja reitti poikkeuksellinen...

Suomen Pyöräily 29.9.2018
 
Lue lisää
Lepistö ja Puskala keskeyttivät Innsbruckissa
Molemmat suomalaispyöräilijät keskeyttivät Innsbruckin MM-maantiellä lauantaina. Voittoon ajoi Hollannin Anna van der Breggen. Suomen ykköspyöräilijä Lotta Lepistö keskeytti toisen kierroksen jälkeen, kun taas ensimmäisessä MM-startissa mukana ollut Viivi Puskala joutui keskeyttämään kisan kesken ensimmäisen kierroksen jälkeen.

Reitti oli todella haastava. Maantiereitti kulki Kufsteinista Innsbruckiin ensimmäiset 85 kilometriä, jonka jälkeen kolme kierrosta ajettiin kaupungin ympäristössä. Jokaisella kierroksella oli kahdeksan...

Suomen Pyöräily 29.9.2018
 
Lue lisää

Sivu 2 / 117:staEnsimmäinen   Edellinen   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Seuraava   Viimeinen   
JALKI.FI - UUDET REITIT
FACEBOOK

FOORUMIN UUDET AIHEET

Sun, 18 Nov 2018 15:31:54 +0200

Sat, 17 Nov 2018 21:17:12 +0200

Fri, 16 Nov 2018 16:40:37 +0200