Fillari 7/2018

eFillari-liitteessä pelkkää sähköä
 
Ajetut
-Pässilä Kytö
- Rosen hiekkatiepyörä Backroad
- Canyon Neuron
 
Palautuminen on tärkeä osa harjoittelua!
 
Jaakko Hänninen – pronssimitalisti haastattelussa
 
Matkakohde Alpeilla - Sveitsin Lenzerheide
 


Lähimmän Fillari-lehden irtonumeroiden myyntipisteen voit tarkistaa Lehtipisteen palvelusta

Edelliset numerot saatavilla kätevästi digilehtinä
 
Jaakko Hänninen ajoi upeasti MM-pronssia
 
 
Suomen Jaakko Hänninen on voittanut Innsbruckin maantiepyöräilyn MM-kilpailuissa pronssia. Mitali on ensimmäinen Suomen MM-mitali miesten maantiepyöräilyn U23-sarjassa.
– Onhan tämä hieno saavutus. Arvostan tämän kyllä korkealle. Voitto on aina voitto, mutta tämä on paras MM-pronssi, Hänninen hehkutti palkintojenjaon jälkeen.
 
Miesten U23-sarjan reitti kulki Kufsteinista Innsbruckiin ensimmäiset 85 kilometriä ja matkalla oli yksi todella jyrkkä nousu. Sen jälkeen ajettiin neljä kierrosta kaupungin ympäristössä...

Suomen Pyöräily 28.9.2018
 
Lue lisää
Jaakko Hänninen otti MM-pronssia Innsbruckissa
Jaakko Hänninen voitti hyvän ja taktisesti viisaan ajon päätteeksi MM-pronssia Innsbruckissa U23 –luokan kilpailussa. Hänninen oli viimeisen kierroksen viimeisen nousun päällä kolmen ajajan irtiotossa.
 
Maailmanmestaruus ratkesi pitkässä alamäessä noin kahdeksan kilometriä ennen maalia, kun sveitsiläinen Marc Hirschi karkasi Hänniseltä ja Belgian Bjorg Lambrechtilta. Sveitsiläinen ajoi soolona maaliin. Himmeämmät mitalit ratkaistiin kovassa kiritaistelussa. Hänninen aloitti kirin ja oli jo tulossa voittoon, mutta belgialainen vei MM-hopean renkaan mitalla.
 
Maantiepyöräilyn U23 –luokan maailmanmestaruus ratkaistiin 179,5 kilometrin kilpailussa, jossa ensin...
 
TWD-Länkenin lehdistötiedote 28.9.2018 
 
Lue lisää
Lazerin Blade, Elle, Magma ja Jade kypärien takaisinveto
Shimano Nordic Cyclen tiedote:
 
Lazer Sport NV (“Lazer”) on saanut tietoonsa, että jotkin tammikuun 2015 jälkeen myydyt Blade-, Magma-, Elle ja Jade-pyöräilykypärät eivät ole läpäisseet eurooppalaisten CE-standardien mukaisia kypärän päässä pysymistä koskevia testejä (“roll-off ”-testaus). Testeissä on käynyt ilmi, että kypärän kiinnityshihnan lukko saattaa aueta joissakin tilanteissa, kun kypärään kohdistuu isku. Tämä ongelma koskee kaikkia Euroopan markkinoille tarkoitettuja kypäräkokoja.

Tietoomme ei ole tullut tähän ongelmaan liittyviä onnettomuuksia, ja pidämme turvallisuusriskiä erittäin alhaisena. Koska jotkin tuotteet eivät täytä CE-standardeja, Lazer on päättänyt kuitenki...
 
 
Lue lisää
Neljä upeaa kisaa Season Finalissa
Pyöräilykauden huipennus Season Final kisattiin lauantaina Helsingin Kivikon liikuntapuistossa. Neljän pyöräilylajin eli BMX:n, cyclocrossin, enduron ja trialin tapahtumaa oli seuraamassa mukavasti yleisöä Mauri-myrskystä huolimatta. Paikalla oli noin tuhat ihmistä.
– Rakensimme neljän lajin ja Suomen Pyöräilyn voimin erinomaisen kilpailutapahtuman, jonne yleisö oli kelistä huolimatta löytänyt hyvin paikalle. Sää oli onneksi paljon parempi kuin mitä edellisilta ennusti. Tuuli toki vaikutti kilpailuihin esimerkiksi BMX:n kisasuunnitelmiin niin ettei pro-linjaa ajettu, totesi tapahtumavastaava Sini Savolainen Suomen Pyöräilystä.
 
Aamupäivällä sateisessa ja tuulisessa säässä kisattiin cyclocross. Kivikon rata sai...

Suomen Pyöräily ry 26.9.2018
 
Lue lisää
Lepistö mukana maantiellä - jäi tukemaan ensikertalaista
Suomen ykköspyöräilijä Lotta Lepistö on päättynyt sittenkin ajaa lauantaina Innsbruckin MM-maantiellä. Eilinen henkilökohtainen aika-ajo oli Lepistölle pettymys, mutta yön yli asiaa harkittuaan Lepistö päätti jäädä nuoren Viivi Puskalan tueksi kilpailuun.
– Haluan olla Viivin tukena, kun hän osallistuu ensi kertaa naisten MM-starttiin. Haluan olla hyvä esikuva. Eilen en ajatellut asiaa ihan loppuun asti, Lepistö totesi.
 
19-vuotias Puskala ajaa naisten elite -luokassa Innsbruckissa ensimmäistä...

Suomen Pyöräily ry 26.9.2018
 
Lue lisää
Lepistö ei saanut parasta irti MM-aika-ajossa
Lotta Lepistön ajo Innsbruckin maantiepyöräilyn MM-kilpailujen henkilökohtaisessa aika-ajossa ei kulkenut odotusten mukaisesti. Lepistö ajoi 27,7 kilometrin reitillä Wattensista Innsbruckiin sijalle 26.
– En saanut tänään parasta irti. Oon aika väsynyt eikä nassahtanut, Lepistö kommentoi kisan jälkeen.
Samalla kypsyi päätös myös siitä, ettei Suomen ykköskuski aja lauantain vuoristoista MM-maantieajoa.
– Kausi on ollut pitkä ja oon henkisesti ihan kauraa.
Tulevista kisoista ensi vuoden alusta Trekin tiimiin siirtyvä Lepistö...

Suomen Pyöräily 25.9.2018
 
Lue lisää
Jaakko Hänninen nappasi voiton kokeneista ammattilaisista Ranskassa
Hyvää loppukautta ajava 21-vuotias Jaakko Hänninen yllätti itsensä ja muut pyöräilyä seuraavat, kun hän otti voiton Ranskassa UCI 1.2 –kategorian Tour de Gévaudan – Occitanie –kilpailussa. Hän kukisti loppukirissä kilpailun loppuosan Hännisen kanssa irtiotossa ajaneen kokeneen virolaisen Rein Taaramäen. 11 vuotta sitten ammattialisuran aloittanut Taaramäe on ajanut Ranskan, Italian ja Espanjan ympäriajon.

153 kilometrin kilpailun reitillä oli viisi kovaa nousua, joista kolme oli luokiteltu 1. kategorian nousuiksi. Kilpailussa oli mukana mm. kolme Pro Continental- ja yksi Continental –ammattilaisjoukkuetta...

TWD-Länkenin lehdistötiedote 23.9.2018
 
Lue lisää
Joukkueajon SM 23.9.2018
Miehet 32,8 km
1. GIF Tommi Martikainen, Vladyslav Makogon, Matti Manninen, Timo Pikkarainen, Jesse Uusiperhe 39.28,7
2. TWD-Länken Juho Hänninen, Otto Kolehmainen, Ukko Peltonen, Sauli Pietiläinen, Julius Taskinen 39.58,0
3. C-Vision Anssi Enqvist, Sasu Halme, Hiski Kanerva, Kalle Laanterä, Jaakko Sillankorva 40.23,8
Lue lisää
Neljä uutta nuorta pyöräilijää TWD-Länkeniin
TWD-Länken on valinnut neljä uutta nuorta pyöräilijää riveihinsä. Nyt tehdyt sopimukset tulevat voimaan vuoden 2019 alusta. TWD-Länken jatkaa nuorten kehittämistä niin, että heistä mahdollisimman moni olisi valmis siirtymään eteenpäin ulkomaalaisiin joukkueisiin tähtäimessä ammattilaispyöräilijän ura.

Tällä hetkellä TWD-Länkenin nuorista Oskari Vainionpää ajaa Belgiassa Asfra Racing Teamissa ja Jaakko Hänninen Ranskassa EC Saint-Etienne Loire –joukkueessa. Jatkossakin nuorille pyritään löytämään etenemisteitä ensisijaisesti Ranskasta.

TWD-Länkeniin siirtyy Lahden Pyöräilijöistä maastopyöräilyä päälajinaan pitänyt 21 –vuotias lahtelainen Eemil Uitto. Uitto väläytti maantiepyöräilijän kykyjään tämän vuoden SM-maantiellä, jossa hän... 

TWD-Länkenin lehdistötiedote 18.9.2018
 
Lue lisää
Jaakko Hännisellä mainio viikonloppu Ranskassa
MM-kilpailuihin valmistautuva Jaakko Hänninen onnistui hyvin viikonlopun kilpailuissa Ranskassa. Lauantaina Bourg-en-Bassessa ajetussa 143 kilometrin kilpailussa hän oli toinen. Sunnuntaina Désertinesiin päättynyt 138,4 kilometrin kilpailussa hän oli kolmas.

Molemmat kilpailut olivat rataprofiililtaan yleisajajia, ei niinkään Jaakko Hännisen hyviä mäennousuominaisuuksia suosivia. Mutta siitä huolimatta Hänninen osoitti myös tämäntyyppisten reittien sopivan hänelle.

Lauantain kilpailussa hän oli heti isossa irtiotossa. Se pieneni loppua kohden niin, että yhdeksän ajajaa oli ratkomassa voittajaa. Näistä yhdeksästä peräti viisi ajajaa oli isäntäseurasta Bourg en Bresse Ain Cyclismesta. Tämän joukkueen taktiset ratkaisut eivät kuitenkaan onnistuneet. Voitto meni...

TWD-Länkenin lehdistötiedote 16.9.2018
 
Lue lisää

Sivu 4 / 117:staEnsimmäinen   Edellinen   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Seuraava   Viimeinen   
JALKI.FI - UUDET REITIT
FACEBOOK

FOORUMIN UUDET AIHEET

Thu, 17 Jan 2019 12:59:26 +0200

Wed, 16 Jan 2019 15:23:04 +0200

Wed, 16 Jan 2019 12:07:44 +0200

Wed, 16 Jan 2019 07:04:34 +0200

Tue, 15 Jan 2019 21:51:50 +0200

Tue, 15 Jan 2019 17:35:24 +0200

Tue, 15 Jan 2019 17:25:06 +0200

Tue, 15 Jan 2019 06:36:10 +0200

Mon, 14 Jan 2019 20:56:13 +0200