Fillari 3/2019

SVertailutestissä aeropyörät
 
Ajettu
- Mondraker Foxy XR 29
- Specialized Stumpjumper Evo 29
 
Koeajossa Specialized S-Works Venge Disc Di2
Vertailussa suomijäykkikset Pole Taival ja Pässilä Rämäkkä Long
 
Finska Kompaniet kovalla tavoitteella Vätternin kiertoon
ajaa enduroa omaan tyyliinsä
 
Haastattelussa Adam Yates
 


Lähimmän Fillari-lehden irtonumeroiden myyntipisteen voit tarkistaa Lehtipisteen palvelusta

Edelliset numerot saatavilla kätevästi digilehtinä
 
Jatkuuko TWD-Länkenin valta Willimiesajojen korttelissa?
Maantiepyöräilyn ŠKODA Cycling Cup jatkuu tulevana lauantaina Willimiesajoilla. Lappeenrannan korttelikisassa nähdään Suomen kärkiajajat sekä parikymmentä kansainvälistä kuskia.
 
Suosikkeina miesten kortteliin lähtevät TWD-Länkenin kuskit Jaakko Hänninen mukaan lukien. Viime vuonna TWD-Länken otti kaksoisvoiton, kun Samuel Pökälä ja Aleksi Hänninen veivät kisan. Toissa vuonna tiimi otti kolmoisvoiton, kun korttelin voittoon ajoi Jaakko Hänninen, toinen oli Jesse Kaislavuo ja kolmas Roope Nurmi. Kova nimi on myös cupin johtopaikkaa pitävä Matti Manninen GIF-tiiminsä kanssa.
Naisten puolella viime viikonloppuna jälleen ratapyöräilyn suomenmestaruuksia napannut Pia Pensaari (TVC) on ennakkokaavailuissa kärjessä. Pensaari johtaa naisten ŠKODA...
 
Suomen Pyöräily ry:n tiedote 19.7.2018
 
Lue lisää
Bianchi-Cup, AM Velodrom 17.7.2018
N-12 500 m
1 Alhonen Sofia IK-32 53,64  
M-12 500 m
1 Vaskimo Aaro CCH 43,05  
2 Toivonen Nuutti KorsKa 43,95  
3 Oilinki Joona KorsKa 47,76  
4 Huhtala Veikko HyPy 52,79  
Lue lisää
Lepistö: Tiimi ajoi hienosti yhdessä, olen ylpeä
Lotta Lepistön Cervelo Bigla tiimi onnistui tänään lähes täydellisesti, kun maailman parhaat naiskuskit pääsivät nauttimaan Tour De Francen tunnelmasta La Coursessa. Lepistö itse ajoi maaliin ilman sijoitusta, mutta teki hyvän työn reitin alkumatkasta.
– Olin alussa hatkassa, kuten olimme suunnitelleet. Tämä oli vähän niin kuin lisäpäivä Giron Rosan tourille, Lepistö totesi.
– Tunnelma täällä on tiivis ja on paljon porukkaa tien varsilla kannustamassa. Se on siistii. Näin suomalaisiakin matkan varrella, Lepistö kehui.
 
Alkumatkan tasaisemmassa maastossa kirinainen Lepistö vei joukkoa ja oli mukana viiden naisen irtiotossa. Lepistö johdatti tiiminsä mäkikuskit Ashleigh Moolman-Pasion, sekä Cecilie Uttrup...

Suomen Pyöräily ry:n tiedote 17.7.2018
 
Lue lisää
Lieto valmis XCO- ja XCE-kisoihin – huima osallistujamäärä ja uusi reitti odottavat kilpailijoita
Maastopyöräilykansa saapuu 21. –22. heinäkuuta jälleen Lietoon, jossa kilpaillaan olympialaji XCO:n sekä sprinttilaji XCE:n Suomen mestaruuksista. Osallistujia on tulossa lähes 200, joista XCE:hen on ilmoittautunut 40 ja reilut 150 XCO:hon.
Kyseessä on jopa kaikkien aikojen suurin XCO:n SM-kisa. Ilmoittautuneiden joukossa ovat myös Sasu Halme ja Jukka Vastaranta.
 
Edellisen kerran mestaruuksista kilpailtiin Liedossa 2015, mutta siihen verrattuna pieniä muutoksia on luvassa.
– Reittiä olemme koittaneet nopeuttaa, lisäksi viimeinen puoli kilometriä on tehty uusiksi – se tulee poikkeamaan edelliskerran kisareitistä. Muu osa reitistä on sama, mutta reittiä on koitettu tasoittaa...

Lisätietoja kilpailuista: http://xcosm.teamvelocycling.fi/
Lue lisää
Lepistö Giro Rosasta: Rankka kokemus, mutta maaliin päästiin
Kymmenpäiväisessä Giro Rosassa ajettiin tänään viimeinen 120 kilometrin etappi Friulin ympäristössä. Lotta Lepistöllä ja hänen tiimillään Cervelo-Biglalla oli rankka urakka.
– Kilpailussa oli irtiotto, jossa tiimillä ei ollut ketään, niin jouduimme tekemään aikamoisen päiväduunin tänään. Yritettiin saada se kiinni ja loppujen lopuksi se onnistuikin viimeisessä mäessä, Lepistö...

Suomen Pyöräily ry:n tiedote 15.7.2018
 
Lue lisää
Cycli XCM 15.7.2018
Miehet yleinen 60 km
1 Henri Ojala Team EVOC/TVC 2.28.16
2 Juha Kangaskokko OTC 2.28.30
3 Arto Tikkala Croc Sports/Rideep 2.36.03
4 Markus Simelius GIF 2.36.26
5 Juha Vähämetsä Kiimingin Riento 2.38.07
6 Iiro Sairanen Imatran Urheilijat 2.38.52
Lue lisää
Rata SM 15.7.2018
Pisteajo 30 km Miehet
1. 40 Markus Auvinen HTL 109    
2. 47 Hiski Kanerva C-Vision 72    
3. 39 Robert Brandt HTL 29    
4. 30 Jarkko Niemi GIF 27    
Lue lisää
Cycli XCO 14.7.2018
1 Vastaranta Jukka Croc Sports/Pyörä Union 1.08.00
2 Heikkilä Niko OPP/CrocSports 1.13.58
3 Kuitto Antti Team EVOC/Hypy 1.14.29
4 Niskakangas Heikki Team Larunpyörä Cervélo/IK-32 1.15.20
5 Simelius Markus GIF 1.15.41
6 Vähämetsä Juha Kiimingin Riento 1.16.04
Lue lisää
Viivi Puskala upeasti 14. nuorten EM-maantiellä
Suomen Viivi Puskala sijoittui tänään upeasti neljänneksitoista maantiepyöräilyn U23-ikäluokan Euroopan mestaruuskilpailussa Tsekin Brnossa. Puskala jäi päivän voittajasta Tsekin Nikola Noskovasta 14.10 minuuttia. Mäkinen reitti teki omat haasteensa ajoon.
– Huhhuh mikä päivä. Aivan jäätävän rankka kisa helteessä ja mäessä. Vauhtia lähdettiin pitämään alusta lähtien ja porukka hajoili mäkeen, mutta kasaantui hieman aina alamäessä, Puskala kertasi kilpailun kulkua.
 
Puskala onnistui hyvin pysymään mukana kärkikahinoissa ja oli mukana, kun yhdeksän...

Suomen Pyöräily ry:n tiedote 14.7.2018
 
Lue lisää
Lepistö teki täydellisen esityön mäkikuskeille
Cervelo-Biglan Lotta Lepistön tehtävänä Giro Rosan yhdeksännellä etapilla oli johdattaa tallin mäkikuskit kärjessä Zoncolan vuoren hurjaan nousuun. Reitti lähti Tricesimosta ja nousi lopussa Zoncolan vuorelle. Lopun mäki on pituudeltaan 10,1 kilometriä ja sen nousukulma on keskimäärin 11,9 prosenttia. Etappia kutsutaan kisassa nimellä ”The Queen Stage”.
 
Lepistö onnistuikin tehtävässään täydellisesti ja tiimikaveri Ahsleigh Moolman-Pasio pääsi kipuamaan mäkeä kärjessä. Myös Cecilie Uttrup Ludwid oli hyvissä asemissa.
– Olin ihan punaisella siinä jo kun tultiin mäkeen. Itsellä mäki meni ajeluksi, kunhan...
 
Suomen Pyöräily ry:n tiedote 14.7.2018
 
Lue lisää
Ratapyöräilyn SM 14.7.2018
Linja-ajo 15 km miehet
1 47 Hiski Kanerva C- Vision 21.21
2 30 Jarkko Niemi GIF  
3 38 Robert Brandt HTL  
4 40 Markus Auvinen HTL  
5 21 Miika Johansson CCH  
6 39 Jarmo Valtonen HTL  
Lue lisää
Lepistön meno katkesi viimeiseen nousuun
Suomen ykkösajaja Lotta Lepistön hyvä ajo Giro Rosan kahdeksannella etapilla katkesi viimeiseen mäkeen. Sitä ennen Lepistö oli mukana etapin kärkikahinoissa. Sijoitus tänään oli 60. ja hän jäi kärjestä 1.14.
 
Porukka jakautui pienempiin ryhmiin jo päivän ensimmäisessä nousussa ja vielä lisää toisessa mäessä.
– Se oli yhtä iskua toisensa perään. Tarkoitus oli, että menen niistä yhteen mukaan, mutta se ei onnistunut. Olin varmaan 50 irtiottoyrityksessä tänään mukana, Lepistö kertasi etapin tapahtumia.
Puolenvälin sprintissä Cervelo Biglan Ashleigh Moolman-Pasio oli ykkönen ja Lepistö kolmonen.
– Viimeisessä mäessä en kuitenkaan pystynyt enää vastaamaan kärkiryhmän...

Suomen Pyöräily ry:n tiedote 13.7.2018
 
Lue lisää
Lepistö "nautti maisemista" vuoriston aika-ajossa
Naisten Italian ympäriajossa oli tänään vuorossa rankka aika-ajo vuoristossa. Koko 15 kilometrin reitti oli nousua – helpotusta oli lopussa, kun tasaisempi osuus alkoi 2,5 kilometriä ennen maalia. Korkeuserokin oli melkoinen, lähtö oli noin 1000 metrissä ja maali 2000 metrissä.
 
Cervelo-Biglan Lotta Lepistöllä oli tänään suunniteltu ”lepopäivä”, kun tiimin mäkispesilialistit pistivät parastaan. Lepistö tulikin maaliin suunniteltujen aikarajojen sisään, sijoitus tänään 55. ja eroa kärkeen 9.46.
– Ajoin vaan mäen ylös ja yritin pysyä aikalimiiteissä. Sellaisella hyvällä tempolla menin ylös asti. Ashleigh ja Cille ajoivat täysillä ja me muut vaan ajeltiin ylös ja yritettiin nauttia...

Suomen Pyöräily ry:n tiedote 12.7.2018
 
Lue lisää
Lepistö kaatui, mutta auttoi tiimikaverit mäkeen
 Cervelo-Biglan Lotta Lepistö kaatui tämänpäiväisellä mäkietapilla Giro Rosassa. Jo 25 kilometrin jälkeen Lepistö kaatui, mikä häiritsi ajoa loppumatkan.
– Oli ihan hyvä fiilis siihen asti. Onnistuin kuitenkin tekemään lead outin Ashleighille ja Cillelle mäkeen, hän kertoi.
 
Tiimikaveri Ashleigh Moolman-Pasio onnistuikin ajamaan hurjassa loppunousussa etapin kolmanneksi. Loppunousu oli yli 15 kilometriä pitkä ja se nousee yli 1000 metrin korkeuteen. Myös Cecilie Uttrup Ludwig ajoi hyvin, 10:nneksi.
– Niillä meni ihan ok, muttei täydellisesti, Lepistö analysoi.
– Itse tulin maaliin isommassa porukassa.
 
Etapin ensimmäiseksi ja toiseksi ajoivat Mitchelton-Scottin kaksikko Amanda Spratt ja Annemiek...

Suomen Pyöräily ry:n tiedote 11.7.2018
 
Lue lisää
Lotta Lepistön hyvä vire jatkuu - tänään 12.
Naisten Italian ympäriajossa Giro Rosassa ajettiin tänään 117,7 kilometriä pitkä etappi Lago d´Ortan ympäri.Cervelo Biglan Lotta Lepistö onnistui nousujen jälkeen ajaa 35 kuskin kärkiryhmässä. Kolme ajajaa pääsi kuitenkin irti ja eroa pääjoukkoon kertyi parhaimmillaan 1,30 minuuttia, mikä riitti voittoon asti. Lepistö ajoi maaliin 12:tena.
– Onnistuin ajamaan kärkiryhmän mukana, mutta kolmikko vei tänään voiton ja muutkin...

Suomen Pyöräily ry:n tiedote 10.7.2018
 
Lue lisää
Mielikäiselle jälleen SM-kultaa - Henttalalle pronssia
Akilleen pyöräilijät menestyivät loistavasti Vantaan SM-viikon Kriterium-ajoissa. Otto Mielikäinen vei M-18-sarjan Suomen mestaruuden. Vasta tänä vuonna sarjaan noussut Veeti Vainio yllätti ja otti hopeaa. Eliitissä Joonas Henttala oli yritteliäs koko kisan ajan johtaen kisaa pitkään. Kaatumisten sekoittamassa loppukirissä Joonas otti pronssin. Hopealle miesten kisassa rynni Akilleen kasvatti ja kova kirimies Joni Kanerva.

Akilleen valmennus Kari Myyryläisen ja Esa Skytän johdolla on kypsyttämässä seuran nuorista ajajista tulevaisuuden kuskeja. Alunperinkin on poikien kanssa sovittu, että tähdätään hyviin tuloksiin pitkällä tähtäimellä, ja on sovittu, että oikotietä onneen ei ole. Hyvällä tavoitteellisella harjoittelulla...

Porvoon Akilles 10.7.2018
 
Lue lisää
Lepistöltä huikea nousu podiumille
Cervelo Biglan Lotta Lepistön kiri Giro Rosassa onnistui vihdoin. Lepistö ajoi upeasti kolmanneksi kilpailun neljännellä etapilla Piacenzassa. Lopun tapahtumien jälkeen Lepistön kolmas sija tuntui jo ihan voitolta.
Kahdeksan kilometriä ennen maalia iso joukko ajajia kärjessä meni nurin, myös usea Cervelo Biglan kuski. Pääjoukko jakaantui samalla useampaan pienempään ryhmään.
– Viisi meistä kaatui siinä, Ashleigh Moolman-Pasio mukaan lukien. Ensimmäinen ajatus oli, että vedän Ashleighin takaisin pääporukkaan ja odotin häntä vähän aikaan. Sitten vedin hänet mukaan ja jatkoin adrenaliineissani suoraan kärkeen asti. Lopun pari kilometriä olin mukana Sunwebin...

Suomen Pyöräily ry:n tiedote 9.7.2018
 
Lue lisää
Suomen uusin pyöräilyreitti Rannikkoreitti on avattu!
Rannikkoreitti yhdistää Raaseporin, Hangon, Kemiönsaarten ja Salon kauneimmat maisemat ja mielenkiintoisimmat kohteet yhden reitin varrella ja on näiden neljän kunnan ja yritysten yhteistyön tulos.
Pyöräilyreitti on 150 – 200 km pitkä riippuen minkä osuuden siitä valitsee ja laivamatkat Hangon ja Kasnäsin välillä ovat noin 50 km. Reitin varrella pyöräilijä tutustuu viehättäviin saaristokyliin, nauttii merestä ja upeista maisemista ja herkuttelee paikallisella ruualla.

Luontokokemukset kruunaa kolme kansallispuistoa: Tammisaaren saariston kansallispuisto, Teijon kansallispuisto ja Saaristomeren kansallispuisto sekä paljon muita helposti lähestyttäviä luontoalueita kuten Hangon Tullinniemen luontopolku mannersuomen eteläisimpään...
Lue lisää
Luosto maantie 8.7.2018
M elite 96 km
1 Martikainen Tommi GIF-Chebici 2.25.45
2 Pirilä Sampo OTC 2.26.39
3 Jokiranta Oula Cyclos 2.29.36
4 Pesonen Ville Cyclos 2.32.57
5 Mäki-iso Mikko OP-P 2.33.36
Lue lisää
Suomalaisille tuplapodium parapyöräilyn maailmancupissa
Suomalaiset Harri Sopanen ja Teppo Polvi sijoittuivat toiseksi ja kolmanneksi parapyöräilyn maailmancupissa MH1-luokan maantieajossa tänään Hollannin Emmenissä. Kilpailun voittoon ajoi ylivoimaisesti Italian Fabrizio Cornegliani, joka johtaa maailmancupia kahden osakilpailun jälkeen.
– Oli oikein hyvä kisa, kovempaa ei vaan yksinkertaisesti olisi päässyt. Täytyy olla tyytyväinen toiseen sijaan, ja mikä parasta, Teppo oli kolmas, totesi Sopanen palkintojen jaon jälkeen.
Ensimmäiset pari kolme kierrosta kaikki ajoivat ryhmässä. Sitten Cornegliani lähti irti kolmannella kierroksella.
– Pysyin kyllä hyvin perässä, mutta jäin kolme kierrosta ennen maalia kääntöpaikalla H5-luokan ajajien kanssa sumppuun. Siinä tuli liikaa väliä. Rako jäi liian pitkäksi...
 
Suomen Pyöräily ry:n tiedote 7.7.2018
 
Lue lisää
Hieno ajo Lepistölle, kiri ei ihan onnistunut
Naisten maailmankiertueen Giro Rosa jatkui toisella etapilla, joka ajettiin Ovadan ympäristön nousuissa. Cervelo-Biglan Lotta Lepistö oli mukana koko etapin ajan kärkikahinoissa. Täydellinen osuma kuitenkin jäi puuttumaan. Lopullinen sijoitus oli 13:s.
– Oli tosi kuuma päivä, mikä vaikutti ajoon. Reitti meni kyllä ylös alas koko ajan, oli rankkoja nousuja.
 
Lepistö yritti vielä kiriä lopussa.
– Ehkä tänään ei ollut onni matkassa. Ihan perussetti, vähän harmittaa, kun ei ihan...

Suomen Pyöräily ry:n tiedote 7.7.2018
 
Lue lisää
Luoston tempo 7.7.2018
M elite 30 km
1 Martikainen Tommi GIF-Chebici 38.00,4
2 Makogon Vladyslav GIF-Chebici 39.53,3
3 Jokiranta Oula Cyclos 43.43,7
4 Pesonen Ville Cyclos 44.42,3
5 Salmi Joonas OP-P 46.53,4
Lue lisää
BMX Racing SM-kisa 7.7.2018
Miehet 13-14
1 Axel Kantanen BMXH
2 Joel Autio BTu
3 Max Mäenpää TaBC
4 Lari Saari BMXH
5 Andreas Krause BMXH
6 Niko Matilainen TaBC
Lue lisää
Lotta Lepistöllä hyvä avaus Giro Rosassa - tiimi neljäs
Suomen ykkösajaja Lotta Lepistö aloitti tiiminsä Cervelo-Biglan kanssa tänään pitkän urakan, Giro Rosan Italiassa. Kyseisessä naisten world tourin kisassa ajetaan hurjat kymmenen etappia.
Ensimmäisenä päivänä ohjelmassa oli joukkueiden aika-ajo. Cervelo-Biglan sijoitus oli tänään neljäs ja se jäi 22 sekuntia kärjestä. Cervelo-Bigla menetti jo kahden kilometrin jälkeen kaksi kuskia, mikä ei helpottanut tilannetta.
– Tehtiin juuri 22 virhettä, että jokaisessa virheessä tuli se sekunti lisää. Ihan hyvä aloitus...

Suomen Pyöräily ry:n tiedote 6.7.2018
 
Lue lisää
Sulkanen trialin SM-finaalissa omaa luokkaansa
Trialin suomenmestaruutta puolusti Vantaan SM-viikon trial-radalla jo seitsemättä kertaa Tampereen Pyöräpoikien Aleksi Sulkanen. Hän on voittanut suomenmestaruuden ulkona neljästi ja sisällä kahdesti. Ja onnistuihan se, vaikka alku ei Sulkasella mennyt aivan odotusten mukaan.
– Siinä oli vaikeuksia semifinaalissa. Tosin kakkoskierros oli tosi hyvä, siinä sain vain kaksi virhettä näillä jaksoilla, mutta muuten otin aika paljon turhia virhepisteitä ja lähdin toisena finaaliin, Sulkanen...

Suomen Pyöräily ry:n tiedote 6.7.2018
 
Lue lisää
Sarlin ja Kangaskokko kriteriumin suomenmestareiksi
Vantaan SM-viikon pyöräilypäivän ensimmäinen SM-taisto ratkesi Eeva Sarlinin voittoon. Sarlin (Velociposse) ajoi naisten kriteriumin eli kortteliajon SM-kultaa. Hopealle tiukassa taistossa ajoi viime vuoden mestaruutta puolustanut Pia Pensaari (TVC) ja pronssille Viivi Puskala (CCH).
 
Naisten puolen tunnin ja viiden kierroksen kisaan starttasi yhteensä 16 ajajaa. SM-mitalikolmikko pääsi irti melko nopeasti.
– Tehtiin hyvin Pian ja Viivin kanssa töitä, naiset ajoivat hyvin tiukkoja mutkia. Lähdin viimeiselle vetämään ja onneksi pystyin myös loppukirissä pitää sen, niin tuli voitto kotiin, Sarlin kertoi.
Sarlin on hyvässä kunnossa. Hän voitti maantien SM-hopeaa viime viikonloppuna Noormarkussa...

Suomen Pyöräily ry:n tiedote 6.7.2018
 
Lue lisää
SM-kriterium 6.7.2018
M-Elite ja U19, 60 min + 5 kierrosta
1 13 Juha Kangaskokko OTC M-Elite 1.09.15  
2 48 Joni Kanerva CycloVision/Memil CCN pro cycling M-Elite 1.09.15 +0
3 17 Joonas Henttala Porvoon Akilles/Team Novonordisk M-Elite 1.09.15 +0
4 2 Juho Hänninen TWD-Länken M-Elite 1.09.15 +0
5 6 Sauli Pietikäinen TWD-Länken M-Elite 1.09.15 +0
6 33 Ville Kantola Idrottsklubben-32 M-Elite 1.09.15 +0
Lue lisää
Sopanen voitto mielessä maailmancupiin
Suomalaiset parapyöräilijät lähtevät voitto mielessä maailmancupin kilpailuun Hollannin Emmenissa perjantaina. Tällä hetkellä suomalainen Harri Sopanen on jaetulla ykkössijalla maailmancupissa MH1-käsipyöräluokassa. Sopasen kanssa ykkössijaa jakaa Italian Fabrizio Cornegliani.
– Luottavaisin mielin lähden Hollantiin. Mitään muuta ei ole odotettavissa kuin kultamitali aika-ajosta ja palkintosijat maantiellä. Siellä on hyvät tasaiset reitit meille, suomenmestaruuden viime perjantaina Noormarkussa voittanut Sopanen kertoi.
– Tavoitteena on toki mennä maailmancupin johtoon.
 
Myös SM-kakkonen Teppo Polvi ajaa Emmenissä aika-ajon ja maantieajon. Aika-ajo ajetaan perjantaina ja maantieajo on lauantaina.
– Siellä on mukava kilpailla, kun on mukana kilpailijoita joka puolelta maailmaa. Pikkuisen pitää...

Suomen Pyöräily ry:n tiedote 5.7.2018
 
Lue lisää
Upea rata ja reitti SM-taistoissa
Kriteriumin eli kortteliajon ja trialin suomenmestaruuksista kilpaillaan perjantaina Vantaan SM-viikolla. Heurekalle rakentuu parhaillaan pyöräilyn tapahtumapuisto, jossa kaikki halukkaat voivat kokeilla pyöräilyä, esimerkiksi trial-pyörää, BMX-pyörää, potkupyörää tai sähköpyörää.
Trialin suomenmestaruutta puolustaa jo viidettä kertaa peräkkäin Tampereen Pyöräpoikien Aleksi Sulkanen. Hyvän vastuksen antavat kaikki elite-sarjan kilpailijat, etenkin seurakaveri Antti Jukarainen ja Jyväskylän Pyöräseuran Antti Rekilä. Trialin alkukilpailut alkavat kello 12 ja finaali nähdään 17.30-18.30.
– Heurekan radasta tulee hieno. Siellä on isoja paikkoja ja hienoja kiviä. Tarkoitus on, että pääsemme kisaamaan myös ihan korkeimmille kiville, siitä tulee makee juttu, hehkuttaa trialin lajivastaava...

Suomen Pyöräily ry:n tiedote 4.7.2018
 
Lue lisää
TWD-Länkenillä viiden SM-mitalin viikonloppu Porissa
TWD-Länkenin mitalisaalis kasvoi viiteen, kun päätöskilpailuna ja viikonlopun pääkilpailuna ajettiin 190 kilometrin maantieajo. Kilpailuun osallistuivat Miesten Elite –luokka sekä alle 23 –vuotiaiden luokka. Nyt ajettiin ensimmäistä kertaa niin, että myös alle 23 –vuotiaat ajoivat oman luokkansa lisäksi miesten mitaleista.

Helpohkolla, mutta tuulisella 12,7 kilometrin kierroksella syntyi jo heti alussa yhdeksän ajajan irtiotto. Siinä oli edustus kaikista ennakkoon vahvimmista joukkueista lukuun ottamatta Motion Finlandia. Mukana oli myös TWD-Länkenin vasta 18 –vuotias Julius Taskinen. Irtiotto sai parhaimmillaan noin kolmen minuutin eron pääjoukkoon. Ero kuitenkin kutistui loppua kohden ja toiseksi viimeisellä kierroksella...

TWD-Länkenin lehdistötiedote 2.7.2018
Lue lisää

Sivu 8 / 40:staEnsimmäinen   Edellinen   3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  Seuraava   Viimeinen   
JALKI.FI - UUDET REITIT
TORIN UUDET ILMOITUKSET
FACEBOOK

FOORUMIN UUDET AIHEET

Fri, 24 May 2019 15:17:29 +0300

Fri, 24 May 2019 06:15:16 +0300

Thu, 23 May 2019 20:26:18 +0300

Thu, 23 May 2019 18:45:46 +0300

Thu, 23 May 2019 07:51:36 +0300

Thu, 23 May 2019 06:59:12 +0300

Wed, 22 May 2019 16:40:59 +0300

Wed, 22 May 2019 13:54:14 +0300

Wed, 22 May 2019 11:37:26 +0300

Wed, 22 May 2019 08:45:55 +0300