Bianchi CUP Eläintarhan MTB 24.4.2018
Yleinen lähtö 7 kierrosta
1. 321 Anders Blomster   Elite 50.23  
2. 68 Andre Haga GIF Elite 50.25  
3. 110 Samuli Visuri CCH M40 50.43  
4. 352 Eemil Uitto Croc Sport Elite 51.22  
5. 56 Kare Eskola KorsKa M40 52.19  
6. 109 Erkko Salonen CCH M40 53.12  
Lue lisää
Autoliiton Fillarimestarit tulevat Muuramesta
Lasten ja nuorten liikenneturvallisuutta edistävän Fillarimestari-kilpailun Suomen mestaruus ratkaistiin jo 16. kertaa. Polkupyörän hallintaa sekä liikennesääntötuntemusta testaavan kisan voitti Mäkelänmäen koulun joukkue Muuramesta.
 
Fillarimestari-kilpailu eli FIA European Traffic Education Contest on kansainvälisen autoliitto FIA:n koordinoima, 10-12 -vuotiaille lapsille suunnattu liikenneturvallisuuskilpailu, jonka Suomessa järjestää Autoliitto. Kisaan osallistuu vuosittain yli kaksi miljoonaa eurooppalaista lasta kahdesta pojasta ja kahdesta tytöstä muodostetuissa joukkueissa. Suomessa nämä joukkueet ovat koulujen muodostamia.
”Kukaan ei voi välttyä olemasta osallisena liikenteessä. Sen takia liikennetaitojen ja asenteiden oppiminen jo pienestä pitäen on tärkeää. Autoliiton Fillarimestarikisa on yksi tapa tuoda...

 
Lue lisää
Jaakko Hännisen irtiotto ei pitänyt, pääjoukko ajoi lopussa kiinni
Jaakko Hännisen kevätkunto ei hävinnyt lyhyeen Suomen lomaan ja oman joukkueen viikonloppuleiriin Ranskassa. Hän sijoittui 11:nneksi, kun pääjoukko ajoi hänet ja ranskalaisajajan kiinni 128,6 kilometrin Circuit Boussaquin -kilpailun lopussa.

Hänninen iski väkevästi viimeiseen nousuun. Matkaa nousun päälle oli kaksi kilometriä. Vain yksi ranskalaisjoukkue Team Pro Immo Nicolas Rouxin ajaja pysyi hänen takapyörässään. Nousun päältä oli maaliin vielä yli 10 kilometriä ja se antoi mahdollisuuden takaa tulleelle kutistuneelle pääjoukolle. Se sai karkulaiset lopussa kiinni. Kilpailun voittoon ajoi ranskalainen Guillaume Gaboriaud. Kakkoseksi kiri Jaakko Hännisen joukkuetoveri Sandy Dujardin.

- Olin viimeisellä kierroksella irtiotossa ja iskin siitä viimeiseen nousuun noin 15 kilometriä ennen...

TWD-Länkenin lehdistötiedote 23.4.2018
Lue lisää
Lepistön vuoro auttaa tiimiä - Moolman-Pasio toiseksi
Cervelo-Biglan Lotta Lepistö toimi tiiminsä apukuskina tänään naisten maantiepyöräilyn World Tourilla Belgiassa, La Fléche Wallonne kilpailussa. Lepistö jättikin kilpailun kesken kahdeksankymmenen kilometrin kohdalla.
– Siinä duunit oli tehty, niin en jäänyt enää sinne hinkkaamaan, Lepistö kuittasi.
 
Lepistön tallikaveri Ashleigh Moolman-Pasio ylsi loppukirissä upeasti toiseksi. Voiton vei jälleen kerran hollantilainen Anna Van Der Breggen (Boels-Dolmans), jo neljättä kertaa peräkkäin La Fléche Wallonnen kisassa. Van der Breggin tiimikaveri Megan Guarnier otti kolmannen paikan podiumilta.
– Tosi siistiä, että Ashleigilla meni hyvin. Autoin häntä niin paljon kuin pystyin. Oon tosi onnellinen...

Suomen Pyöräily ry:n tiedote 18.4.2018
 
Lue lisää
Lepistö upeasti kahdeksas Amstel Gold Racessa
Cervelo-Bigla-tallin Lotta Lepistö sijoittui upeasti kahdeksanneksi naisten maantiepyöräilyn maailmankiertueen Hollannin osakilpailussa Amstel Gold Racessa.
– Täällä kympin joukkoon sijoittuminen on hienoa asia minulle sprintterinä. Olen odottanut kovaa kisaa ja tänään se oli sellainen, Lepistö totesi.
 
Lepistö taisteli 116,9 kilometrin mäkisellä reitillä Maastrichtista Berg en Terbiljtiin upeasti kärkijoukossa, jossa kahdeksan ajajaa ajoi maaliin kahden minuutin erolla pääjoukosta.
– Olin hatkassa kisan puolivälissä, mutta tiesin että kärsin kyllä jossain vaiheessa siitä, koska mukana oli paljon mäessä vahvempia kuskeja, hän kertasi kisaa.
Lepistö putosi kärjestä 15 kilometriä ennen maalia, mutta taisteli ja ajoi joukon kiinni pääasiassa...
 
Suomen Pyöräily ry:n tiedote 15.4.2018
 
Lue lisää
Lattomeri 15.4.2018
M-Elite/M-18 95 km
1 30 Matti Manninen Gamlakarleby Idrottsförening 2.13.58
2 46 Trond Larsen Idrottsklubben -32 2.13.58
3 37 Mikael Turunen IBD Cycling 2.13.58
4 59 Aimo Pyykkönen Motion Finland 2.13.58
5 23 Joni Kanerva Cyclo Vision 2.13.58
6 4 Juhana Hietala Cycle Club Helsinki 2.13.58
7 47 Ville Kantola Idrottsklubben -32 2.13.58
8 12 Mika Vuollet Cycle Club Helsinki 2.13.58
Lue lisää
Suomalaistallille etappivoitto Marokon Tourilla
Suomalainen pyöräilytalli Memil sai makean voiton, kun brittiläinen Jacob Tipper otti vahvalla kirillään Marokon Tourin kuudennen etapin nimiinsä keskiviikkona.
Suomalaispyöräilijöistä mukana tällä kertaa oli Antti Sizko, jonka tehtävänä oli auttaa Tipperiä. Sizko joutui keskeyttämään kilpailun neljännellä etapilla, mutta selvisi pintaruhjeilla. Apukuskina ollut suomalainen oli tallin suoritukseen hyvin tyytyväinen.
– Jacob voitti ja olemme siitä todella iloisia. Taso on kova, sillä mukana on joukkueita, jotka valmistautuvat kevään ensimmäiseen ympäriajoon, Giro Italiaan.
– Itse kaaduin neljännen etapin alussa massakolarissa ensimmäisellä kunnon sivutuuliosuudella. Lantio sai iskua ja olkapää myöskin. Ei onneksi murtumia tullut, Sizko...

Suomen Pyöräily ry:n tiedote 12.4.2018
 
Lue lisää
Lepistö 11. arvokkain naisajaja tällä kaudella
Arvostettu pyöräilyjulkaisu VeloNews on listannut Cervelo-Bigla-tallissa ajavan Lotta Lepistön 11. arvokkaimmaksi naisajajaksi maailmassa.
Perusteluihin VeloNews kirjaa muun muassa Lepistön viimevuotiset upeat World Tourin osakilpailuvoitot Gent-Wevelgemistä sekä Crescent Vargadasta. ”Lepistö on ollut jo pitkään tasaisen hyvä kilpailija hyvillä ominaisuuksilla ja se tekee hänestä uhan koko kaudeksi”, VeloNews listaa.
Lepistö viettää parhaillaan pientä harjoittelutaukoa World Tour -osakilpailujen välissä. Alkukautta on vaivannut sairastuminen flunssaan, mikä on vienyt parhaimman kilpailuterän naisesta hetkeksi. Viimeisin Flanderin ympäriajo pääsiäissunnuntaina sujui jo kuitenkin mallikkaasti. Lepistö kertoi kilpailun...
 
Suomen Pyöräily ry:n tiedote 11.4.2018
Lue lisää
Tahko MTB juhlii 20-vuotista taivaltaan myös retroillen
 
Suomen suurin maastopyöräilytapahtuma Tahko MTB juhlii tänä vuonna jo 20-vuotistaivaltaan. Päätapahtumapäivä Tahkolla on 30. kesäkuuta, mutta juhlat pistetään käyntiin jo edeltävänä päivänä.
Tapahtumakattauksen avaa perjantaina 29. kesäkuuta klassikkostartti, jossa matkana on 25 kilometriä. Henkenä on mukailla ensimmäistä, vuonna 1999 järjestettyä Tahko MTB:tä sen ajan kalustoa ja kuoseja kunnioittaen. Vaikka klassikkostartissa otetaan aika, siinä ei kilpailla nopeudesta, vaan parhaasta ysäri henkisestä pyörä ja kuski -kokonaisuudesta.
 
”Pienetkin yksityiskohdat huomioidaan. Pyörä ja kuski arvostellaan kokonaisuutena, joista kolme parasta palkitaan”, Virve Nevalainen Tahko MTB:stä kertoo.
 
Klassikkostartilla voi verrytellä lauantaille tai sen voi ajaa viikonlopun ainoana starttina. Lauantaina matkoina on 25, 60, 120 ja 240 kilometriä yöpyöräilyä unohtamatta. Kevään edistyessä...
 
Lue lisää
Jaakko Hänninen jatkaa vahvasti Ranskassa, nyt neljäs
Hyvää alkukautta Ranskassa ajava Jaakko Hänninen jäi niukasti palkintokorokkeen ulkopuolelle sijoittumalla neljänneksi Ranskassa käydyssä 156 kilometrin Tour du Charollais –kilpailussa.

Hyvällä vauhdilla vaihtelevassa maastossa ajetussa kilpailussa nähtiin paljon eri kokoonpanossa olleita irtiottoja. Pääjoukko ei kuitenkaan laskenut yhtään irtiottoyritystä liian kauaksi, vaan piti tilanteen hyvin kontrollissa. Kun ajettiin viimeistä noin 10 kilometrin kierrosta, kärkeen muodostui neljän ajajan irtiotto, jossa oli mukana myös Jaakko Hänninen.

Neljän ajajan irtiotto ei kuitenkaan mennyt loppuun asti hyvällä yhteistyöllä, vaan iskuyritykset hajottivat sen juuri ennen maalia. Se antoi mahdollisuuden myös takaa tulleelle pääjoukolle. Voittoon kiri yksi neljästä irtiottajasta, ranskalainen CR4C Roanne –joukkueen vahva Geoffrey Bouchard. Hänninen...

TWD-Länkenin lehdistötiedote 7.4.2018
 
Lue lisää

Sivu 1 / 110:staEnsimmäinen   Edellinen   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Seuraava   Viimeinen