Työmatkapyöräily on trendikästä
Messutapahtumat nostavat esiin ilmiöitä ja trendejä. GoExpossa tänä vuonna pinnalla olevat pyöräilyteemat ovat sähköavusteiset pyörät ja työmatkapyöräily. Työmatkoja voi taittaa tavallisellakin pyörällä, mutta entistä kevyemmät sähköpyörät ovat tehneet työmatkalaiselle pyöräilystä helppoa ja miellyttävää. GoExpossa on testattavana lähes 60 sähköavusteista pyörää ja mukana tapahtumassa ovat kaikki merkittävät valmistajat ja maahantuojat, jotka edustavat kymmeniä eri pyörämerkkejä. GoExpo järjestetään 2.–4.3. Messukeskuksessa Helsingissä.
Sähköavusteisten pyörien esiinmarssi jatkuu vahvana, ja markkinoilla on kuluttajalle yhä enemmän erilaisia vaihtoehtoja. GoExpon sähköavusteisten pyörien testirata on lähes tuplannut mittansa ja mukaan mahtuu ennätykselliset 60 pyörää.
- Sähköavusteisten pyörien myynti Suomessa on viime vuosina kaksinkertaistunut vuosittain...

Lue lisää
Lepistöä hymyilyttää - avaa kisakautensa Valenciassa
Viime kaudella naisten maatiepyöräilyn World Tourilla yhdeksänneksi sijoittunut Lotta Lepistö avaa kautensa Espanjan Valenciassa Setmana Ciclista Valenciana -kilpailussa torstaina. Lepistö jatkaa tällä kaudella samassa Cervélo-Bigla-tallissa, jossa on ajanut edelliset kolme vuotta.
- En odota supertulosta heti ensimmäisistä lähdöistä, mutta hyvällä fiiliksellä olen kisoihin lähdössä, Lepistö kertoo Valenciasta.
Viime kauden päätteeksi vaivannut selkä on nyt kunnossa.
- Meillä on ollut tässä kahdeksan päivän leiri Mallorcalla ja tämä tuleva kisa on ikään kuin leirin jatkoa. Täällä on lämmin keli ajella ja miellyttävät olosuhteet ja saamme kovia kilometrejä alle, Lepistö toteaa.
Seuraavaksi tiimi matkaa Belgiaan, jossa keli saattaa olla jopa miinusasteilla. Ensimmäinen...

Suomen Pyöräilyn tiedote 21.2.2018
 
Lue lisää
GoExpo on urheiluhullujen taivas - mukana yli 50 lajia
Suomen suurin urheilu- ja ulkoiluareena GoExpo on liikuntaväen inspiraatiotapahtuma kevätkauden kynnyksellä - säävarmoissa olosuhteissa. Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tutustua yli 50 eri lajiin kalastuksesta tanssiin ja hevosurheilusta palloilulajeihin. GoExpo järjestetään 2.–4.3. Messukeskuksessa Helsingissä.

Eri lajien kokeilupisteissä kaiken ikäiset liikkujat pääsevät ammattilaisten ohjauksessa uusien lajien maailmaan. Samalla voi päivittää tietojaan treenaamisesta ja välineuutuuksista. Yhteensä GoExpossa on noin 500 aikataulutettua ohjelmanumeroa tietoiskuista näytöksiin ja kilpailuihin. Näiden lisäksi lukuisilla testipaikoilla on koko messujen ajan käynnissä aikatauluttamattomia non stop -lajikokeiluja.

Lajeja rämäpäille: Älä kokeile näitä kotona

GoExpon lajivalikoimassa on noin 30 lajia, joita kävijät pääsevät itse kokeilemaan. Messujen kaikkien lajien testipaikat on suunniteltu niin, että ne soveltuvat myös aloittelijoille. BMX-pyöräily...
 
Lue lisää
Jaakko Hännisen alkukausi lupauksia antava - nyt toiseksi Ranskassa
Viime kauden Ranskan Besançonissa 2. divisioonan AC Bisontine -joukkueessa ajanut ja vuoden vaihteessa 1. divisioonan EC Saint-Etienne Loireen siirtynyt Jaakko Hänninen on aloittanut kautensa lupaavasti. Sunnuntaina Ranskan Puyloubierissa ajetussa 120 kilometrin kilpailussa hän sijoittui toiseksi. Kilpailun voitti italialainen Filippo Tagliani.

Hyvässä keväisessä säässä ajettu 120 kilometrin kilpailu käytiin 15 kilometrin kierroksella. Kierrokseen sisältyi yksi pitkä ja raskas nousu, jonka päältä oli laskuvoittoinen seitsemän kilometrin osuus maaliin.

Kilpailussa nähtiin koko ajan irtiottoyrityksiä, mutta todellinen taistelu voitosta alkoi vasta toiseksi viimeisellä kierroksella. Lopullinen ratkaisu voitosta tapahtui viimeisellä kierroksella, kun...

TWD-Länkenin lehdistötiedote 18.2.2018
 
Lue lisää
Suomen Pyöräilyunioni on nyt Suomen Pyöräily
Suomen Pyöräilyunioni ry:n nimi muuttuu Suomen Pyöräily ry:ksi. Uusi nimi kuvaa hyvin myös liiton uuden organisaation tahtotilaa.

- Haluamme palvella kaikkia suomalaisia pyöräilijöitä laajemmin kuin tähän asti. Työmatkapyöräilijöistä harrasteurheilijoihin ja aina huippu-urheiluun asti, kertoo toiminnanjohtaja Ville Hyvärinen.

Suomen Pyöräilyn organisaatio muuttui viime vuoden alusta ja lajiliitto lähti uudistamaan strategiaansa.
- Samanaikaisesti syntyi ajatus, että voisimme raikastaa ja selkeyttää meidän nimeä. Nyt nimi kertoo enemmän meidän tavoitteista, Hyvärinen toteaa.
- Seuraavaksi on tarkoitus luoda uusia tuotteita ja palveluita harraste- ja nuorisopyöräilyn pariin, Hyvärinen valaisee.

Suomen Pyöräily ry:ssä on 148 jäsenseuraa, joissa on noin 15 000 jäsentä. Lisenssiurheilijoita liitossa...
 
Lue lisää
Jaakko Hänninen jatkaa hyvin Ranskassa, nyt 19:s
20-vuotias Jaakko Hänninen jatkaa hyvin kilpailukauden ensimmäisissä kilpailuissaan Ranskassa. Provencen alueella tällä viikolla käytävässä kilpailusarjassa oli vuorossa 111 kilometrin kilpailu Riansista La Verdièreen. Hänninen sijoittui 19:nneksi.

Vaihtelevassa maastossa ajettiin jälleen kovaa, kilpailun keskinopeus oli yli 44 kilometriä tunnissa. Alkukauden kilpailujen tapaan jokainen joukkue yritti aktiivisesti ja irtiottoja oli runsaasti. Ne ajettiin kuitenkin kiinni kilpailun lopussa. Kilpailu päättyi noin neljän prosentin nousuun. Siinä vahvin oli ranskalainen, ammattilaisenakin ajanut Florent Pereira.

Jaakko Hännisen joukkuetoveri Odrian Champossin sijoittui neljänneksi.

- Me olimme hyvin mukana irtiotoissa, mutta viimeiseen irtiottoon emme saaneet ketään...

TWD-Länkenin lehdistötiedote 14.2.2018
 
Lue lisää
Jaakko Hänninen tällä kertaa 16:s Ranskassa
Jaakko Hännisen ja hänen ranskalaisjoukkueensa EC Saint-Etienne Loiren kilpailu- ja harjoitteluviikko jatkui Provencessa 114 kilometrin kilpailulla. Jaakko Hänninen onnistui mukavasti ja oli 16:s.

Vaihtelevassa maastossa käyty kilpailua värittivät lukuisat irtiottoyritykset, joissa myös Hänninen oli mukana. Ne kuitenkin kuivuivat kokoon ennen pieneen nousuun päättynyttä reittiä. Kilpailun voitti italialainen Filippo Tagliani. Hänninen auttoi joukkueensa kirimiestä Maxime Jarnetia. Jarnet sijoittui seitsemänneksi.

- Jälleen vauhdikas kisa, jossa ei olut suvantovaiheita. Oma kisa sujui ihan hyvin. Ajaminen paranee koko ajan ja pikkuhiljaa tunnemme toisiamme joukkueen sisällä paremmin, kertoi Jaakko Hänninen.

- Keskiviikkona on hyvin samantyyppinen kilpailu. Katsotaan, josko silloin saataisiin...

TWD-Länkenin lehdistötiedote 14.2.2018
 
Lue lisää
Jaakko Hänninen 44:s Etelä-Ranskassa
20-vuotias Jaakko Hänninen oli tänään Etelä-Ranskassa ajetussa 117 kilometrin kilpailussa 44:s samalla ajalla kuin kilpailun voittanut ranskalainen Adrien Carpentier. Hänniselle kilpailu oli kauden toinen, sillä hän ajoi voittoon Espanjassa Xalóssa tammikuussa.

Kilpailu oli Jaakko Hänniselle ensimmäinen uudessa 1. divisioonan EC Saint-Etienne Loire -joukkueessa. Joukkkue harjoittelee ja kilpailee nyt noin viikon ajan Etelä-Ranskassa.

Kauden Ranska -avaus tyydytti Jaakko Hännistä.

- Paremminhan tämä lähti käyntiin kuin vuosi sitten. Pikku hiljaa tässä alkaa tuntea paremmin omia joukkuetovereita ja omat jalatkin olivat ihan kohtuulliset niissä iskuissa joita yritin. Me missasimme noin 10 ajajan irtioton ja ajoimme sitä muutaman ajajan...

TWD-Länkenin lehdistötiedote 10.2.2018
 
Lue lisää
Vuoden Fillaristi on valittu
Äänestyksessä Lotta Lepistö oli ylivoimainen ja toiseksi tuli Samuel Halme.
 
Arvonnassa onni suosi seuraavia äänestäjiä:
Dura-Acen polkimet sai Tuukka Kirsi Taipalsaarelta, XTR:n polkimet voitti Tuukka Kuosmanen Seinäjoelta ja Lazerin Z1 kypärän saa Rune Tikander Saimaanharjulta.
 
Onnittelumme voittajille ja kiitos kaikille äänensä antaneille.
 
 
Fillaristi 2017 äänestys on nyt käynnissä
Tällä kertaa Fillari-lehden vuotuisessa äänestyksessä on neljä ehdokasta. Osallistu äänestykseen ja valitse ehdokkaista mielestäsi paras vaihtoehto.
 
Äänestykseen osallistuneet ovat mukana Shimanon lahjoittamien palkintojen arvonnassa. Äänestyksen tulos julkaistaan helmikuussa ilmestyvässä numerossa ja palkinnot arvotaan helmikuun ensimmäisellä viikolla. Eniten ääniä saanut fillaristi saa haltuunsa massiivisen pokaalin, josta löytyy jo nämä...
 
Lue lisää

Sivu 1 / 112:staEnsimmäinen   Edellinen   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Seuraava   Viimeinen