Lepistö keskeytti ensimmäiseen nousuun - taktiikkaa
Naisten maantiepyöräilyn maailmancupin Biran osakilpailun viimeiselle maantie-etapille lähdettiin tänään aurinkoisessa kelissä. Cervelo Biglan Lotta Lepistöllä oli tarkoitus auttaa mahdollisimman hyvin tiimiään ja varmistaa hyvä sijoitus Ashleigh Moolman-Pasiolle, joka oli kokonaispisteissä kahdeksantena ennen viimeistä etappia. Lepistö keskeytti kilpailun jo alkumatkan nousussa ja jäi ilman sijoitusta kokonaistuloksissa.
 
– Lähdin vetää yhteen mäkeen kovaa ja sitten vaan räjähdin ja hyppäsin auton kyytiin. Taktiikkamme oli, että ajan yhden mäen ylös täysillä ja sitten suihkuun. Tiimin sisällä on vähän sairastelua ja olimme mukana vajaalla miehityksellä, niin ei ihan mennyt nappiin tämä kilpailu, Lepistö...
 
Suomen Pyöräily ry:n tiedote 22.5.2018
 
Lue lisää
Lepistö turvallisesti maaliin kaameassa kelissä
Naisten maantiepyöräilyn maailmancupin Biran osakilpailun kolmas etappi ajettiin todella sateisissa olosuhteissa Pohjois-Espanjassa. Cervelo Biglan Lotta Lepistö sijoittui tämänpäiväisessä maantie-etapissa 26:nneksi. Saman tallin Clara Koppenburg ajoi kolmanneksi. Koppenburgin taustajoukoista löytyy suomalainen pyöräilyvalmentaja Tommi Martikainen. Palkintosija on Koppenburgille ensimmäinen World Tourilla.
– Keli oli aika kaamea tänään. Mutta onneksi ei ollut kylmä. Clara oli hienosti kolmas, Lepistö kuittasi.
Cervelo Biglan taktiikkana tänään oli ajaa yksi mäki todella kovaa. Lepistö joutui kuitenkin hellittämään puolessa mäessä. Samaisessa mäessä tuli yhdeksän kuskin irtiotto, johon myös Koppenburg pääsi mukaan.
– En ole itse mikään mäkikuski, että täysillä ajoin puoleen mäkeen asti, mutta...

Suomen Pyöräily ry:n tiedote 21.5.2018
 
Lue lisää
Lepistö: En antanut ihan kaikkea tielle tänään
Cervelo Biglan Lotta Lepistö ajoi naisten maantiepyöräilyn maailmancupissa Emakumeen XXXI. Biran osakilpailussa toisella etapilla sijalle 21. Tämänpäiväisessä aika-ajossa eivät onneksi eiliset tekniset ongelmat haitanneet.
– Ajoin suht konservatiivisesti, etten antanut ihan kaikkea tielle tänään. Ihan ok ajo, Lepistö kommentoi.
Aika-ajo-etapin Agurainista Gasteiziin ajoi parhaiten Mitchelton-Scottin Annemiek Van Vleuten, joka johtaa nyt Biran kokonaiskilpailua kahden etapin jälkeen. Lepistön tallikaverit Ashleigh Moolman- Pasio ja Cecilie Uttrup Ludwig ovat kokonaissijoituksissa nyt neljäntenä ja viidentenä.
Tänä vuonna maailmancupin ohjelmaan nousseessa Birassa on huomenna edessä...

Suomen Pyöräily ry:n tiedote 20.5.2018
 
Lue lisää
ŠKODA Cycling Cup: Manninen ja Joronen Rosendahl GP:n ykköset
Maantiepyöräilyn ŠKODA Cycling Cupin toinen osakilpailu Rosendahl GP ajettiin tiukissa Pyynikinharjun kurveissa Tampereella. Miesten Elite-luokan voittoon polki ennakkosuosikki GIF:n Matti Manninen ja naisten Eliten tiukassa loppukirissä voiton nappasi IBD Cyclingin Hanna Joronen.
 
Miesten Eliten 20 kierroksella alkumatka ajettiin porukka kasassa. Puolen välin kirikierroksen, Tinken kierroksen, polki nimiinsä Niki Birling (IBD Cycling). Sen jälkeen irtiottoon lähti Aleksi Hänninen (TWD-Länken), joka pääsi vajaan 20 sekunnin eroon seuraavista. Hänninen ajettiin kuitenkin kiinni viimeisillä kierroksilla ja maaliviivan ylitti ensimmäisenä...

Sumen Pyöräily ry:n tiedote 20.5.2018
 
Lue lisää
38. Rosendahl GP 20.5.2018
Miehet Elite, 20 kierrosta, 70 km
1 Matti Manninen GIF-Chebici 1.47.02  
2 Trond Larsen IK-32/Team Larunpyörä Cervélo    
3 Aimo Pyykkönen Racebike-Focus    
4 Joni Kanerva MPC    
5 Sauli Pietikäinen TWD-Länken    
6 Julius Taskinen TWD-Länken    
Lue lisää
Lepistöllä rankka etappi Birassa
Lotta Lepistön avausetappi naisten maantiepyöräilyn maailmancupin Biran osakilpailussa ei sujunut suunnitelmien mukaan. Lepistöllä oli matkalla teknisiä ongelmia vaihteissa ja sijoitus oli 93.
– Pyörä meni välillä vaihtoon ja oli todella rankka etappi kisatauon jälkeen, Lepistö kuittasi.
Tallikaveri Ashleigh Moolman-Pasio puolustaa Biran kilpailussa voittoa viime vuodelta. Tänään Moolman-Pasio ajoi kärjen tuntumassa ja tuli maaliin toisessa porukassa. Hänen sijoituksensa etapilla oli seitsemäs.
108,5 kilometrin pitkän etapin voittoon ajoi yksin WaowDeals Pro Cycling tiimin Sabrina...

Suomen Pyöräily ry:n tiedote 19.5.2018
 
Lue lisää
Halme kuudes maastopyöräilyn maailmancupissa Saksassa
Sasu Halme onnistui mainiosti ja ajoi kuudenneksi maastopyöräilyn olympialajin xco:n maailmancupissa Saksan Albstadtissa. Miesten U23 -sarjan kisa ajettiin erittäin sateisissa ja mutaisissa olosuhteissa, mutta ne eivät Halmetta häirinneet, päinvastoin.
– Keli oli tänään minulle suosiollinen. Happi pelasi hyvin ja maalissa pystyin toteamaan, että sain ajettua jalat tyhjiksi, suoritukseensa tyytyväinen Halme kommentoi olosuhteita.
Halmeen ajo kisassa oli nousujohteinen ja kierrosajat paranivat läpi kisan loppua kohden. Ranskalaispyöräilijät Joshua Dubau ja Antoine Philipp ottivat kisassa kaksoisvoiton ennen tanskalaista Jonas Lindbergiä. Pohjoismaalaisten hyvää panosta täydensi norjalainen Petter Fagerhaugin neljäs sija. Halme jäi voittajalle reilut kaksi ja puoli...

Suomen Pyöräily ry:n tiedote 19.5.2018
 
Lue lisää
14. Hervannan Kaivin kortteliajo 19.5.2018
Miehet Elite 1 tunti + 5 kierrosta
1 Kanerva Joni MPC 1.06.55
2 Peltonen Ukko TWD-Länken  
3 Kulakov Maksim Velosport Viipuri  
4 Hietala Juhana CCH  
5 Toppari  Jaakko JurVo/Rose  
6 Seppä Lauri TuUL  
Lue lisää
ŠKODA Cycling Cup: Kova vauhti hurmaa Rosendahl GP:ssä
Kauden 2018 maantiepyöräilyn ŠKODA Cycling Cupin toinen osakilpailu Rosendahl GP ajetaan upeissa Pyynikinharjun maisemissa Tampereella tulevana sunnuntaina.

Miesten Elite sarjan voittajasuosikkina on vielä viime vuonna ammattilaisena ajanut Matti Manninen (GIF). Hän voitti myös ensimmäisen ŠKODA Cycling Cupin osakilpailun TS Kortteliajon huhtikuun lopussa hyvän tiimityön tuloksena.
– Kyllä Manninen on kova. Moni asia kuitenkin riippuu siitä, minkä tyyppiseksi kisa muodostuu, ennakoi järjestävän seuran, Tampereen Yrityksen Tapio Niemi, joka palaa itsekin kilparadalla pitkästä aikaa.
– Suomessa ajotapa on sellainen, että kun on joku kova kaveri niin kaikki vahtivat häntä. Jos taas vauhti muodostuu kovaksi, niin silloin kovat on kovia, Niemi...

Suomen Pyöräily ry:n tiedote
 
Lue lisää
Juhlavuotta viettävälle Porvoon Ajoille uudet nettisivut
Suomen vanhin pyöräkilpailu, Porvoon Ajot parantaa viestintäänsä uusilla nettisivuilla. Samalla säädetään saamamme palautteen pohjalta vielä Porvoon Ajojen uutta logoa tuomalla logoon mukaan kisan alkuperäinen nimi Borgåloppet.  

Porvoossa järjestetään kesäkuun alussa ensimmäistä kertaa oikea Pyöräilyn Superviikonloppu 9.-10.6.  Lauantaina  ajetaan mestariajaja Ole Wackströmin Muistoajao, joka laajenee aiemmasta konseoptistaan kattamaan lähes kaikki sarjat Sunnuntaina ajetaan toteuttuun tapaan entisestään terävöitynyt Porvoon Ajo. Porvoon Ajossa keskitytään miesten ja naisten eliittiin sekä kategoria kahden...
Lue lisää

Sivu 1 / 111:staEnsimmäinen   Edellinen   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Seuraava   Viimeinen