Fillariharrastajien uusin kohtauspaikka Levi Bike Fest 24.-28.7.2019
 
Levin upeaan kesäohjelmatarjontaan lisätään nyt uutuutena Levi Bike Fest. Pyöräilystä kiinnostuneille on tarjolla viisi päivää erilaisia tapahtumia, nähtävää ja koettavaa. Olit sitten pyöräilyharrastuksessa syvällä jo pinnoja myöden tai vasta miettimässä, että miltä tuntuisi ajaa ylämäkeen, alamäkeen, metsässä, kylilllä tai tuntureilla, tämä on sinun tapahtumasi!
Levi ja Lappi tarjoavat pyöräilyharrastajille ikimuistoisia elämyksiä niin lähimaastossa kuin erämaassakin. Olit harrastajana millä tasolla tahansa, Leviltä löytyy juuri sinulle se oikea pyöräilykokemus...
 
 
Lue lisää
Jaakko Hänninen ajoi toiseksi Ranskan Dijonissa
Edellisen viikonvaihteen kilpailut kuumeilun ja flunssan vuoksi väliin jättänyt Jaakko Hänninen osoitti olevansa hyvässä kunnossa, kun Ranskan Dijonissa ajettiin 155 kilometrin kilpailu. Hän sijoittui toiseksi.

Kilpailussa oli mukana myös toinen TWD-Länkenin ajaja eli Sauli Pietikäinen. Hän tuli maaliin pääjoukossa sijalla 58 (+ 37 sekuntia).

107. kerran ajettu amatöörien klassikkokilpailu Dijon – Auxonne – Dole - Dijon on reittiprofiililtaan tasainen. Reitin puolessa välissä oli yksi nousu, mutta se ei ollut kilpailun kannalta...

TWD-Länkenin lehdistötiedote 14.4.2019
 
Lue lisää
Lepistö neljäs Healthy Agein Tourin päätösetapilla
Healthy Ageing Tourin päätösetappi oli 124 kilometrin mittainen ja viime päivien tapaan tuulinen. Lotta Lepistön tehtävänä oli auttaa kokonaiskilpailun toisena olevaa Ellen van Dijkia voittokamppailussa.
Tämä tiesi porilaiselle raskasta urakkaa, sillä hän teki monta iskua pääjoukosta, mahdollistaen hollantilaiselle pääsyn irti. Irtiotto onnistuikin ja kaksi olympiavoittajaa teki yhteistyötä kahdestaan, kun maanainen, Anna van Breggen lähti mukaan. Hetken näytti jo hyvältä Trek-Segafredon...
 
Suomen Pyöräily 14.4.2019
 
Lue lisää
Tahko MTB:n oheisohjelma uudistuu
Keskikesän jo klassikoksi muodostunutta pyöräilijän elämysjuhlaa, Tahko MTB:tä halutaan laajentaa koko viikonlopulle ja samalla tarjota tapahtuman yhteydessä entistä enemmän tekemistä koko perheelle. Tahkon monipuolisesti haastavilla reiteillä kilpaileminen ja upea yhteisöllisyyden tunnelma ovat edelleen tapahtuman keskiössä.
Tahko MTB on tapahtuma, joka yhdistää koko maastopyöräilevän Suomen. Tapahtuman ainutlaatuisuus on monen tekijän summa; Tahkon reitit ja olosuhteet, sitoutunut, osaava tekijätiimi sekä tietenkin tunnelma. Tahko MTB järjestetään vuosittain aina kesäkuun viimeisenä viikonloppuna, viikko juhannuksen jälkeen.
”Tahko MTB on kilpailun kannalta sujuva kokonaisuus. Nyt halutaan kehittää tapahtuman viihteellistä puolta niin kilpailijan, mukana tulevan perheen kuin yleisönkin kannalta. Olitpa intohimoinen...
 
Lue lisää
Lepistö tippui kokonaiskisan kuudenneksi, tallikaveri sekuntikamppailussa kokonaiskisan voitosta
Healthy Ageing Tourilla ajettiin kahden etapin päivä. Lotta Lepistö lähti aamun aika-ajoon keltaisessa johtajanpuvussa, mutta jo ennakkoon kovinta ajoa odotettiin hänen joukkuekaveriltaan Ellen van Dijkilta, joka on ollut jo useita vuosia yksi maailman parhaista aika-ajajista. Van Dijk onnistuikin voittamaan päivän ensimmäisen etapin, mutta nousi kokonaiskisassa vasta toiselle sijalle, kun kolmantena ennen tempoa ollut Lisa Klein ajoi erinomaisen aika-ajon ja nousi kisan kärkeen 8 sekunnin erolla van Dijkiin.
 
Lepistö oli tempon 15. ja tippui kokonaiskisassa sijalle 6. Näin myös Trek-Segafredon kapteeni...
 
Suomen Pyöräily 13.4.2019
 
Lue lisää
Lepistö kolmannen etapin kolmas ja säilyttää kärkipaikan Healthy Ageing Tourilla
Healthy Ageing Tourin 124 km pituinen kolmas etappi ajettiin Hollannin Musselkanaalissa. Lotta Lepistö starttasi päivän etapille kokonaiskilpailun johtopaikalta. Etapin viimeisten 30 km aikana tuli paljon iskuja, jotka kuluttivat myös Lepistöä joukkuekavereidensa, erityisesti Ellen van Dijkin, avusta huolimatta. Loppukirissä Lepistö oli etapin kolmas. Etappivoiton otti Kirsten Wild.
 
"Vähän harmittaa loppu. Oli hyvä jalka ja kiriin tultaessa sellainen olo, että voitan tämän...
 
Suomen Pyöräily 12.4.2019
 
Lue lisää
Lepistö säilytti keltaisen paidan Healthy Ageing Tourilla
Healthy Ageing Tourin toinen etappi oli 134 kilometrin mittainen, tasainen, mutta tuulinen reitti. Lotta Lepistön tavoitteena oli säilyttää johtajan keltainen paita, jonka hän puki päälleen eilisen etappivoiton ansiosta. Päivä oli porilaiselle helpohko, koska pääjoukosta irtosi neljän ajajan irtiotto. Tämä kuitenkin muodostui kilpailijoista, joilla oli eroa kärkeen paljon, eivätkä he uhanneet kokonaisjohtoa missään vaiheessa.
"Meille riitti tänään tarkkailijan rooli. Meillä oli  yli neljä minuuttia eroa irtiotossa ajaviin ja pidettiin tallikavereiden kanssa vain huoli siitä, ettei ero kasva liian...
 
Suomen Pyöräily 11.4.2019
 
Lue lisää
Sauli Pietikäinen yhdeksänneksi Ranskan etapeilla
Ranskassa AC Bisontinen joukkueessa tämän vuoden alusta pyöräillyt TWD-Länkenin ajaja Sauli Pietikäinen sijoittui yhdeksänneksi Ranskan luoteiskulmassa ajetussa kolmen päivän etappiajossa.
 
Kolmen päivän kilpailu koostui prologista ja kahdesta maantie-etapista. Alun perin piti ajaa myös joukkueaika-ajo, mutta se jouduttiin peruuttamaan sankan sumun vuoksi.
 
Ensimmäisen kilpailupäivän lyhyen 2,8 kilometrin prologin voittaja oli ranskalainen Killian Theot. Sauli Pietikäinen puristi hyvin kahdeksanneksi yhdeksän sekuntia voittajalle hävinneenä.
 
Toisena kilpailupäivänä ajettiin 122 kilometrin etappi. Siinä Sauli Pietikäinen...
 
TWD-Länken 8.4.2019
 
Lue lisää
Lepistö voitti Healthy Ageing Tourin avausetapin
Healthy Ageing Tour (2.1) käynnistyi hollantilaismaisen tuulisella 102 km etapilla. Sivutuuliosuudella 14 naisen ryhmä irtaantui pääjoukosta, mukanaan Lotta Lepistö ja Trek-Segafredon ajajista myös Ellen van Dijk. Lopussa Lepistö kiri tästä ryhmästä etapin voittoon.
"Ellen auttoi tosi hyvin lopussa ja viimeisessä kurvissa kaatui vielä yksi ajaja ja blokkasi hieman Kirsten Wildin linjaa, jolloin huomasin mahdollisuuteni kiriä voittoon", Lepistö kertaa kisan...
 
Suomen Pyöräily 10.4.2019
 
Lue lisää
Lepistö apuajan roolissa World Tourilla Ronde van Vlaanderenissa
Naisten pyöräilyn World Tourilla oli ohjelmassa yksi legendaarisimmista kevätklassikoista, Ronde van Vlaanderen. Lepistön rooli kisassa oli auttaa joukkuettaan Trek-Segafredoa ja luoda loppukisaan menestysmahdollisuuksia joukkuekavereilleen.
Suoritettuaan työnsä joukkueen hyväksi Lepistön oma kisa päättyi keskeytykseen. Myöskään Trek-Segafredo ei joukkueena saavuttanut hyvästä yrityksestä huolimatta toivottua menestystä ja keskiviikon kisan voittanut Ellen van Dijk oli päivän kisassa viides. Voiton vei jälleen italialainen...
 
Suomen Pyöräily 7.4.2019
 
Lue lisää

Sivu 1 / 118:staEnsimmäinen   Edellinen   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Seuraava   Viimeinen