TWD-Länkenin Ukko Peltonen irtioton päätteeksi kolmanneksi Mallorcalla
20-vuotias TWD-Länkenin pyöräilijä Ukko Peltonen sijoittui kolmanneksi Mallorcalla ajetussa 88 kilometrin Trofue Miguel Mas – kilpailussa. Kilpailu oli viimeinen osakilpailu Mallorcalla ajetussa Challenge de Primavera -sarjassa.

Varusmiehenä Puolustusvoimien urheilukoulussa palveleva Ukko Peltonen iski irtiottoon kilpailun ensimmäisillä kilometreillä. Pääjoukosta irtosi ensin norjalainen Vidar Mehl ja kanadalainen Elliott William, mutta hetken päästä he saivat seurakseen Peltosen. Kolmikko teki hyvää yhteistyötä ja ryhmä...

TWD-Länkenin lehdistötiedote 19.3.2019
 
Lue lisää
GoExposta haettiin motivaatiota liikkumiseen ja etsittiin uusia lajeja
Sunnuntaina päättyneet GoExpo-messut tarjosivat kesälajien ystäville mahdollisuuden virittäytyä treenitunnelmiin hyvissä olosuhteissa. Tapahtumassa kävi kolmen päivän aikana yli 44 000 liikunnasta ja ulkoilusta kiinnostunutta etsimässä motivaatiota ja tutustumassa eri lajeihin.

Kantar TNS:n tekemän kävijätutkimuksen mukaan 60 % kävijöistä tuli GoExpoon tutustumaan eri lajeihin. Tapahtumassa olikin esillä lajeja monenlaisille liikkujille. Matalan kynnyksen liikuntamuotoja...
 
Messukeskus 17.3.2019
  
Lue lisää
Fillarimies Jari Elamo keksi pyörän uudelleen
 
 
KTM, DI Jari Elamo (49) on nimitetty Cycleurope Finland Oy:n ja pyöräliikeketju Velo & Oxygen Oy:n toimitusjohtajaksi. Elamo on aloittanut uudessa tehtävässään organisaation johdossa 4.3.2019.
 
Elamolla on pitkä kokemus organisaatioiden johtamisesta sekä markkinointi- ja liiketoiminnan kehitystehtävistä. Polkupyöräliiketoiminnan ja kuluttajatuotemarkkinan parissa aiemmin mm. Helkama Veloxin ja Suomen Polkupyörätukun toimitusjohtajana toiminut Elamo on valittu...
 
Lue lisää
Lepistö jälleen epäonninen
Tänään ajettiin naisten World tourin toinen osakilpailu, Ronde van Drenthe ja Lotta Lepistö oli Trek-Segafredon kanssa kisassa mukana.

"Oli tosi kova kisa, varmaan kovin missä olen ollut", Lepistö kertoo päivän koitoksesta ensimmäisenä. Hän kaatui 165 km kisassa 8 km kohdalla, kun joukkuekaveri kaatui edessä ja Lotta ajoi samaan kasaan. Takaa-ajo keskeytyi, kun kaatumisessa pyörän vaihteet olivat hajonneet ja Lepistö joutui...
 
Suomen Pyöräily 17.3.2019
 
Lue lisää
Lepistö kaatui Belgiassa
Lotta Lepistön kausi jatkui Belgiassa 145 kilometrin mukulakivikilpailulla. Kilpailu ajettiin erittäin kovassa tuulessa ja tämä koitui Lepistön kohtaloksi. Hän ajoi irtioton mukana, kun Jolien D`Hoore kaatui tuulenpuuskan yllättäessä ja tuli Lepistön päälle. Lepistö ei loukkaantunut, mutta pyörä jäi jumiin belgialaisen pyörään. Lisäksi D´Hoore loukkaantui ja tämä järkytti Lepistöä.
-Kova tuulenpuuska heitti Jolienin kumoon enkä ehtinyt väistää. Näyti siltä, että hän loukkaantui pahasti ja minulta meni vähän pasmat sekaisin. Pyöräkin oli jumissa jossain pinnojen välissä. En sitten enää päässyt irtiottoon mukaan.
Kaikki meni kuitenkin loppujen lopuksi hyvin, sillä Lepistön Trek-Segafredolla oli  irtiotossa vielä...
Suomen Pyöräily 15.3.2019
 
Lue lisää
Sähköisyys valttia Vuoden pyörissä
Pyöräliiton tavallisista pyöräilijöistä koostunut raati valitsi jälleen vuoden urheilu- ja arkipyörät. “Ensimmäistä kertaa molemmat Vuoden pyörät ovat sähköavusteisia pyöriä. Sähköpyörät ovat yleistymässä vauhdilla, ja niiden tarjonta on erittäin monipuolista kaupunkipyöristä maantiepyöriin”, toteaa Pyöräliiton puheenjohtaja Janne Takala.
 “Sähköavusteiset pyörät käyvät automatkojen korvaajaksi jopa 20 kilometrin työmatkoille. 80 prosenttia suomalaisten automatkoista on alle 20 kilometrin pituisia, joten Ruotsin mallin mukainen sähköpyörätuki voisi merkittävästi vähentää yksityisautoilua”, Takala vinkkaa vaalikentille.
 
Vuoden 2019 arkipyörä on huikean tyylikäs Orbea Gain F30
Vuoden arkipyöräksi valittiin todella tyylikäs Orbea Gain F30. Pyörän sähkötekniikka on...
 
Lue lisää
Ylläs on Vuoden Retkikohde 2019
Vuoden Retkikohde 2019 yleisöäänestyksen on voittanut Ylläs. Voittaja saa palkinnoksi Suomen Messusäätiön myöntämän 5 000 euron stipendin, jolla on tarkoitus kehittää alueen retkeilypalveluita. Voittajaan voi tutustua tarkemmin käynnissä olevilla GoExpo-messuilla 15.–17.3.2019.

Tämänkertaisen kilpailun teemana oli maastopyöräilyreitit. Kilpailussa haettiin reittikokonaisuutta, joka koostuu metsäpoluista, ulkoilureiteistä ja hiekkateistä, joilla pyöräily on sallittu – ei päällystetyistä pyöräteistä. Reitillä pitää myös olla retkeilyä tukevia palveluita, kuten taukopaikkoja, pyöräily-ystävällisiä majoitusmahdollisuuksia ja mieluusti vuokraus- ja opastustoimintaa. Voittaja ratkesi...
 
Lue lisää
Mylly Trial ja moottoripyöränäyttely kauppakeskus Myllyssä maaliskuun lopussa
 
Varsinais-Suomen suurimmassa kauppakeskuksessa, Myllyssä, Raisiossa järjestetään maaliskuun lopulla jo neljättä kertaa trial-moottoripyörien ja -polkupyörien ajonäytöstapahtuma sekä moottoripyöränäyttely.

Kauppakeskus Myllyn sisätiloihin levittäytyvä Mylly Trial & Moottoripyöränäyttely on koko perheen tapahtuma, jossa riittää nähtävää ja koettavaa niin moottoripyöräharrastajille kuin muillekin viikonloppuna 30.-31. maaliskuuta.

- Helsingissä järjestetään vuosittain maamme suurin moottoripyöränäyttely oheisohjelmineen. Se on prätkäalan kruununjalokivi, joka houkuttelee motoristeja ympäri maata. Sen ohella eri puolilla Suomea järjestetään pienempiä näyttelyitä, joilla on niin ikään erittäin tärkeä rooli...
 
Mylly Trial & Moottoripyöränäyttelyn tiedotus
 
Lue lisää
Sauli Pietikäiselle ensimmäinen voitto Ranskassa
Reilun kuukauden Ranskassa AC Bisontine -joukkueessa harjoitellut ja nyt myös kilpaillut Sauli Pietikäinen otti kauden ensimmäisen voittonsa 97 kilometrin GP Chaumont -kilpailussa. Kaksi vuotta aikaisemmin Jaakko Hänninen oli samassa kilpailussa kahdeksas.

Sauli Pietikäinen osasi käyttää omia vahvuuksiaan hyvin kovassa tuulessa käydyssä kilpailussa. Hän odotti reitin sivutuuliosuutta ja oli siinä hyvin hereillä.

- Tiesin, että isolla peltoaukealla tulee olemaan kova sivutuuli. Kisan alku oli hyvin hektinen ja kisassa oli alussa iso kolarikin. Vältin sen ja olin rauhassa kunnes olimme tulossa...
TWD-Länkenin lehdistötiedote 10.3.2019
  
Lue lisää
Jaakko Hänninen Ranskan tasamaakilpailun yhdeksäs
Jaakko Hänninen sijoittui yhdeksänneksi Ranskassa ajetussa 168,2 kilometrin tasamaakilpailussa Bordeauxista Saintesiin. Hän oli loppukierroksilla irtiottoryhmässä, joka ratkaisi kilpailun voiton.

- Tänään oli rankka päivä tasamaalla. Alkumatkasta joku kilpakumppani ajoi takavaihteensiirtäjääni ja se vaurioitui sen verran, että minulla oli vain kaksi kolmasosaa välityksistä käytössä. Siinä saikin kovassa tuulessa kampea pyörittää, kertoi Jaakko Hänninen.

- Olin välillä kakkosporukassa, mutta loppukierroksille pääsin kärjen kanssa samassa ryhmässä. Lopussa olin iskuissa mukana ja tulos olisi ollut varmaan parempi, jos minulla olisi ollut kaikki...
 
TWD-Länkenin lehdistötiedote 10.3.2019
 
Lue lisää

Sivu 1 / 118:staEnsimmäinen   Edellinen   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Seuraava   Viimeinen