RSS
Uutisten RSS-syötteen voit tilata napauttamalla tätä  ikonia

Uutiset
Jaakko Hännisen alkukausi lupauksia antava - nyt toiseksi Ranskassa
Viime kauden Ranskan Besançonissa 2. divisioonan AC Bisontine -joukkueessa ajanut ja vuoden vaihteessa 1. divisioonan EC Saint-Etienne Loireen siirtynyt Jaakko Hänninen on aloittanut kautensa lupaavasti. Sunnuntaina Ranskan Puyloubierissa ajetussa 120 kilometrin kilpailussa hän sijoittui toiseksi. Kilpailun voitti italialainen Filippo Tagliani.

Hyvässä keväisessä säässä ajettu 120 kilometrin kilpailu käytiin 15 kilometrin kierroksella. Kierrokseen sisältyi yksi pitkä ja raskas nousu, jonka päältä oli laskuvoittoinen seitsemän kilometrin osuus maaliin.

Kilpailussa nähtiin koko ajan irtiottoyrityksiä, mutta todellinen taistelu voitosta alkoi vasta toiseksi viimeisellä kierroksella. Lopullinen ratkaisu voitosta tapahtui viimeisellä kierroksella, kun...

TWD-Länkenin lehdistötiedote 18.2.2018
 
Lue lisää
Suomen Pyöräilyunioni on nyt Suomen Pyöräily
Suomen Pyöräilyunioni ry:n nimi muuttuu Suomen Pyöräily ry:ksi. Uusi nimi kuvaa hyvin myös liiton uuden organisaation tahtotilaa.

- Haluamme palvella kaikkia suomalaisia pyöräilijöitä laajemmin kuin tähän asti. Työmatkapyöräilijöistä harrasteurheilijoihin ja aina huippu-urheiluun asti, kertoo toiminnanjohtaja Ville Hyvärinen.

Suomen Pyöräilyn organisaatio muuttui viime vuoden alusta ja lajiliitto lähti uudistamaan strategiaansa.
- Samanaikaisesti syntyi ajatus, että voisimme raikastaa ja selkeyttää meidän nimeä. Nyt nimi kertoo enemmän meidän tavoitteista, Hyvärinen toteaa.
- Seuraavaksi on tarkoitus luoda uusia tuotteita ja palveluita harraste- ja nuorisopyöräilyn pariin, Hyvärinen valaisee.

Suomen Pyöräily ry:ssä on 148 jäsenseuraa, joissa on noin 15 000 jäsentä. Lisenssiurheilijoita liitossa...
 
Lue lisää
Jaakko Hänninen jatkaa hyvin Ranskassa, nyt 19:s
20-vuotias Jaakko Hänninen jatkaa hyvin kilpailukauden ensimmäisissä kilpailuissaan Ranskassa. Provencen alueella tällä viikolla käytävässä kilpailusarjassa oli vuorossa 111 kilometrin kilpailu Riansista La Verdièreen. Hänninen sijoittui 19:nneksi.

Vaihtelevassa maastossa ajettiin jälleen kovaa, kilpailun keskinopeus oli yli 44 kilometriä tunnissa. Alkukauden kilpailujen tapaan jokainen joukkue yritti aktiivisesti ja irtiottoja oli runsaasti. Ne ajettiin kuitenkin kiinni kilpailun lopussa. Kilpailu päättyi noin neljän prosentin nousuun. Siinä vahvin oli ranskalainen, ammattilaisenakin ajanut Florent Pereira.

Jaakko Hännisen joukkuetoveri Odrian Champossin sijoittui neljänneksi.

- Me olimme hyvin mukana irtiotoissa, mutta viimeiseen irtiottoon emme saaneet ketään...

TWD-Länkenin lehdistötiedote 14.2.2018
 
Lue lisää
Jaakko Hänninen tällä kertaa 16:s Ranskassa
Jaakko Hännisen ja hänen ranskalaisjoukkueensa EC Saint-Etienne Loiren kilpailu- ja harjoitteluviikko jatkui Provencessa 114 kilometrin kilpailulla. Jaakko Hänninen onnistui mukavasti ja oli 16:s.

Vaihtelevassa maastossa käyty kilpailua värittivät lukuisat irtiottoyritykset, joissa myös Hänninen oli mukana. Ne kuitenkin kuivuivat kokoon ennen pieneen nousuun päättynyttä reittiä. Kilpailun voitti italialainen Filippo Tagliani. Hänninen auttoi joukkueensa kirimiestä Maxime Jarnetia. Jarnet sijoittui seitsemänneksi.

- Jälleen vauhdikas kisa, jossa ei olut suvantovaiheita. Oma kisa sujui ihan hyvin. Ajaminen paranee koko ajan ja pikkuhiljaa tunnemme toisiamme joukkueen sisällä paremmin, kertoi Jaakko Hänninen.

- Keskiviikkona on hyvin samantyyppinen kilpailu. Katsotaan, josko silloin saataisiin...

TWD-Länkenin lehdistötiedote 14.2.2018
 
Lue lisää
Jaakko Hänninen 44:s Etelä-Ranskassa
20-vuotias Jaakko Hänninen oli tänään Etelä-Ranskassa ajetussa 117 kilometrin kilpailussa 44:s samalla ajalla kuin kilpailun voittanut ranskalainen Adrien Carpentier. Hänniselle kilpailu oli kauden toinen, sillä hän ajoi voittoon Espanjassa Xalóssa tammikuussa.

Kilpailu oli Jaakko Hänniselle ensimmäinen uudessa 1. divisioonan EC Saint-Etienne Loire -joukkueessa. Joukkkue harjoittelee ja kilpailee nyt noin viikon ajan Etelä-Ranskassa.

Kauden Ranska -avaus tyydytti Jaakko Hännistä.

- Paremminhan tämä lähti käyntiin kuin vuosi sitten. Pikku hiljaa tässä alkaa tuntea paremmin omia joukkuetovereita ja omat jalatkin olivat ihan kohtuulliset niissä iskuissa joita yritin. Me missasimme noin 10 ajajan irtioton ja ajoimme sitä muutaman ajajan...

TWD-Länkenin lehdistötiedote 10.2.2018
 
Lue lisää
Vuoden Fillaristi on valittu
Äänestyksessä Lotta Lepistö oli ylivoimainen ja toiseksi tuli Samuel Halme.
 
Arvonnassa onni suosi seuraavia äänestäjiä:
Dura-Acen polkimet sai Tuukka Kirsi Taipalsaarelta, XTR:n polkimet voitti Tuukka Kuosmanen Seinäjoelta ja Lazerin Z1 kypärän saa Rune Tikander Saimaanharjulta.
 
Onnittelumme voittajille ja kiitos kaikille äänensä antaneille.
 
 
Fillaristi 2017 äänestys on nyt käynnissä
Tällä kertaa Fillari-lehden vuotuisessa äänestyksessä on neljä ehdokasta. Osallistu äänestykseen ja valitse ehdokkaista mielestäsi paras vaihtoehto.
 
Äänestykseen osallistuneet ovat mukana Shimanon lahjoittamien palkintojen arvonnassa. Äänestyksen tulos julkaistaan helmikuussa ilmestyvässä numerossa ja palkinnot arvotaan helmikuun ensimmäisellä viikolla. Eniten ääniä saanut fillaristi saa haltuunsa massiivisen pokaalin, josta löytyy jo nämä...
 
Lue lisää
EVOC -tuotemerkin maahantuonti ja jakelu SP Fintrade Oy:lle
Saksalaisen EVOC -tuotemerkin maahantuojana on joulukuun puolivälissä aloittanut SP Fintrade Oy. Suomen ja Viron jakelusta vastaa 12 vuotta eri urheilu- ja vapaa-ajan brandien parissa toiminut Teemu Selvenius, jolla on jo aikaisempaa kokemusta merkistä neljän vuoden ajalta.

EVOC on tunnettu korkealaatuisista pyöränkuljetuslaukuista ja teknisistä urheilurepuistaan. Mallisto käsittää viisi eri tuotekategoriaa, joista pyöräily- ja alppimallistot ovat laajimmat. Lisäksi mallistoon kuuluu matkustukseen suunnitellut reput ja laukut, valokuvaukseen liittyvät kuljetusratkaisut sekä...

Lue lisää
Pia Pensaari kahdeksastoista Minskin maailmancupissa
Pia Pensaari oli 18:sta ratapyöräilyn maailmancupissa Minskissä 10 kilometrin linja-ajossa, jonka voittoon polki Sveitsin Aline Seitzenne ennen britanialaista Elinor Barkeria. Kolmas oli paremmin maantiepyöräilijänä tunnettu Amy Pieters Hollannista.
Pensaari harmitteli huonoa sijoittumistaan loppukierroksilla, mutta on kuntoonsa tyytyväinen.
-Kisa ajettiin rauhassa ja kyttäillen. Yritystä ratkaisuihin oli, mutta irtiottoyritykset ajettiin kiinni...

SPU:n tiedote 21.1.2018
 
Lue lisää
TWD-Länkenin Jaakko Hänninen avasi kilpailukauden voitolla Espanjassa
TWD-Länken on ollut harjoitusleirillä Espanjan Deniassa reilun viikon. Tiiviiseen ohjelmaan sisältyi sunnuntaina ajettu 32. Volta a La Marinan ensimmäinen osakilpailu Xalóssa. Lyhyehköön 64,6 kilometrin kilpailuun sisältyi noin 1000 nousumetriä, kun reitti nousi Bernia -vuoren päälle ennen 11 kilometrin laskua maaliin Xalón keskustaan.

Noin 150 ajajan kilpailussa TWD-Länken oli aktiivinen koko kilpailun ajan. Joukkueen ajajat olivat alusta alkaen irtiottoyrityksissä. Kun Bernian noususta oli viimeinen parin kilometrin jyrkin osuus jäljellä, kärjessä oli Jaakko Hänninen yhdessä brittiajaja Paul Doublen kanssa...

TWD-Länkenin lehdistötiedote 14.1.2018
 
Lue lisää

Sivu 1 / 112:staEnsimmäinen   Edellinen   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Seuraava   Viimeinen